U bevindt zich hier:

Ovaal bad

Een ovaal bad is eens wat anders dan de standaard baden. Kies voor een ovaal bad wanneer je van een bijzondere inrichting in je badkamer houdt. De grootste keuze aan ovalen baden vind je op badkamer-centrum.nl

Eenvoudig volmaakt

Een ovaal staat voor geborgenheid en harmonie. De onmiskenbare vorm van de ovale baden wat een natuurlijke en tegelijkertijd zinnelijke sfeer in uw woonbadkamer creëert. Beleef de ontspannende rust en laat de dag aangenaam eindigen. U verlangt naar een bruisend bad? Een groot aantal van de ovale baden zijn ook als whirlpool leverbaar.

Ovale baden

Door zijn vorm is een ovaal bad erg fijn om in te liggen. In bad gaan doe je toch voor de ontspanning. Met een ovaal exemplaar wordt je rug optimaal ondersteund en kan je uren in bad liggen. Een ovaal bad zet je meestal los van de kant. Zo krijgt je badkamer een luxe uitstraling. Wel moet je er dus genoeg ruimte voor hebben. Inbouwen kan ook hoor! Vraag hierover informatie op bij de badkamer leverancier.

Ovale baden, U zoekt een ovaal bad? Wij bieden een schitterend assortiment ovale baden. We leveren zowel een vrijstaand ovaal bad als ook ovale baden bestemd voor inbouw.

Alle stijlen

Met een ovaal bad kan je alle kanten op. In vrijwel iedere stijl badkamer kan je een ovaal bad kwijt. Naast een ruime keuze in ovale baden kan je bij myhomeshopping.nl ook terecht voor hoekbaden, bubbelbaden, bad op poten of een vrijstaand bad. Kies het bad die bij jouw woon- en badkamerwensen past.

Kwaliteit

De hoogwaardige kwaliteit van een ovaal bad zorgt voor een langdurig en onbezorgd gebruik. Ons assortiment vrijstaande design baden is zeer uitgebreid.

Ovale ligbaden koopt u voor een aantrekkelijke prijs bij badkamer-centrum

Design

De matte ovale design baden zijn solid surface baden: mooi en robuust als steen. Een ovaal bad van dit type is namelijk gemaakt van een acryl mineraal, bestaande uit aluminium hydroxide en polymethylmethacrylaat. Hierdoor wordt een homogeen en zeer duurzaam product verkregen. Het materiaal is naadloos, onderhoudsvriendelijk en niet poreus.


Op zoek naar een ovaal ligbad? Wij hebben een breed assortiment ovale ligbaden van A-merken. Ovale baden zijn verkrijgbaar in diverse varianten, maten en kleuren. U kunt kiezen uit de matreialen plaatstaal of kunststof. Sanitairsite biedt U een groot assortiment aan in ovale baden. Wij bieden de bekende merken aan, zoals Bette, Duravit, Hoesch, Kaldewei en Villeroy & Boch Wilt u meer informatie over een ovaal baden? Neem dan contact met ons via het contact formulier of bel 030 - 238 4007