U bevindt zich hier:

Rond bad

Baden met z'n tweeën ‒ de gemoedelijke variant

Neemt u graag alleen een bad of toch liever samen? Het ronde bad nodigt u uit voor onbegrensd badplezier. De ergonomisch optimaal vormgegeven zitplek in de bodem biedt comfortabele ondersteuning als u zich wilt ontspannen. En degenen die het graag iets wilder hebben, kunnen net als dat ook bij andere badmodellen mogelijk is, kiezen voor de variant met whirlpool.

Een rond bad, dat is nog eens een echte eye-catcher in een badkamer.

Doordat de meeste ronde baden groot van formaat zijn, zijn deze ronde baden alleen toepasbaar in de grotere badkamers. De ronde baden die wij in ons assortiment hebben zijn geproduceerd in acryl. Het materiaal acryl is op dit moment één van de meest gebruikte materiaalsoorten voor baden en douchebakken. Men kan met acryl gemakkelijk vele vormen produceren, en hierdoor is het aanbod enorm gestegen. Omdat een rond bad een groot zit-oppervlakte heeft, is het zeer goed mogelijk om met meerdere personen tegelijk te genieten in het bad. De doorsnee van het gemiddelde ronde bad is toch snel zo'n 1.75/1.80m.

Badkamer-centrum.nl biedt u een klein maar schérp assortiment aan in ronde baden. Wij bieden de gerenommeerde merken aan zoals: Riho, Hoesch en Villeroy & Boch. U zult bij ons gegarandeerd slagen om een mooi rond bad te vinden.

U behoeft zich geen zorgen te maken over de poten of welke afvoer- en overloopcombinatie nodig is voor een rond bad. De zogenaamde toebehoren voor een rond bad hoeft U niet zelf uit te zoeken.


Kwaliteit voorop

Het ronde designbad is uitgevoerd in acryl wit. Het bad wordt zowel aan de binnen- als buitenzijde handmatig gepolijst. Deze luxe en arbeidsintensieve verwerking zorgt ervoor dat er geen kleur- en glansverschil ontstaat tussen de binnen- en buitenzijde van het designbad. Wanneer het designbad niet volledig wordt gepolijst, maar gespoten wordt met verf, ontstaat er direct of na verloop van tijd kleur- en glansverschil tussen de binnen- en buitenzijde van het bad. Er wordt bewust gekozen voor deze luxe- en kostbare afwerking, zodat de kwaliteit ook op lange termijn optimaal blijft.

Mocht u verder nog vragen hebben over het aanschaffen van een rond bad neemt U dan even contact met ons op of bel 030 - 238 4007. Wij staan U graag te woord.