Speciale baden

Geen badkamer is hetzelfde en dat geldt ook voor ligbaden. Welke vorm, stijl of indeling je badkamervertrek ook heeft; dankzij de speciale baden in de collectie van Badkamer-centrum komt er bij je thuis altijd een plekje vrij voor een ligbad om heerlijk in weg te dromen.

Lekker baden in uw wellnessoase

Dankzij de verschillende vormen van de speciale baden uit het assortiment van Badkamer-centrum kan iedere badkamer optimaal worden ingedeeld: de trapvormige modellen beperken uw ruimte in het ligbad niet en kunnen toch ruimtebesparend in een kleinere ruimte worden geïntegreerd. Een in de badkuip ingebouwde douchezone biedt de mogelijkheid om snel even te douchen of lekker uitgebreid te badderen.
 

Ruimte speelt geen rol

Dankzij de verschillende vormen van de speciale baden kan elke badkamer optimaal worden ingedeeld. Of je nu veel of weinig ruimte tot je beschikking hebt, tegenwoordig kan iedereen z’n leven verrijken met een ligbad of badkuip met ingebouwde doucheruimte. Dat heb je vooral te danken aan de bijzondere en chique vormen.
 

Luxe in alle opzichten

Het maakt niet uit voor welk speciaal ligbad u uiteindelijk kiest, Badkamer-centrum zorgt voor luxe bij het baden, onafhankelijk van het oppervlak en de vorm van de ruimte. Onderstreept wordt dit comfort door de meest uiteenlopende whirlpoolsystemen die in ieder model ligbad kunnen worden geïntegreerd.


Vertrouw op de kwaliteit van de speciale baden van Badkamer-centrum.


Badderen als een vorst dankzij speciale baden

Zoals gezegd: speciale baden heb je in verschillende vormen en maten. Houd je van rond en klassiek en is naast stijl liggenot de belangrijkste voorwaarde voor een bad, dan zijn ovale baden iets voor jou. Moet een ligbad naast prettig voor lichaam en geest ook een ware blikvanger zijn? Val dan als een blok voor één van de vrijstaande baden in de collectie van Badkamer-centrum. Of je nu oude tijden wilt doen laten herleven met een klassiek vrijstaand bad op poten of je oog voor detail en design laat spreken met een moderne kuip; badderen doe je in het vervolg als een vorst.


Speciale baden - Voor een lage prijs!

Onder speciale baden vallen baden die een aparte vorm of afmeting hebben. Wanneer u op zoek bent naar een bad met speciale vormen of afmetingen kunt u zoeken met te term speciale baden. Speciale baden kunnen de oplossing bieden voor speciale wensen betreffende het bad.

Verschillende soorten

Bij speciale baden kunt u denken aan een asymmetrisch bad. Dit bad biedt de mogelijkheid om ruimte te besparen en is tevens een design item in uw badkamer. Het moderne vrijstaande bad is ook verkrijgbaar als zeshoekbad, uniek en modern! Wanneer u uw badkamer sanitair aanpast aan uw speciale baden wordt uw badkamer een geheel.


Wilt u meer informatie over een speciale baden? Neem dan contact met ons via het contact formulier rechts bovenaan deze pagina of bel 030 - 238 4007