Zeshoekig bad

Praktisch in menig opzicht

De zeshoekige baden vallen bij de grote verscheidenheid aan ligbadmodellen steeds meer op. Door de aantrekkelijke vorm geven ze de ruimte een individuelere uitstraling en zijn ze uitermate geschikt voor plaatsing in een hoek. Bijzonder luxe valt het ligvlak uit bij de zeshoekige ligbaden van bijvoorbeeld Villeroy & Boch. Door de plaatsing in een hoek ontstaat er bovendien een praktische plek om accessoires neer te zetten. Zeshoekige baden zorgen bovendien voor een royale ruimte bij het baden en dus ook veel ruimte om heerlijk te ontspannen.

De weldaad van een bad is bij zo ongeveer de meeste mensen wel bekend. De reiniging van het lichaam staat voorop, het voorkomt verkoudheid en zeker ook een belangrijk voordeel is dat je zo heerlijk kunt ontspannen in een fijn bad.

Bij Badkamer-centrum.nl zijn dan ook baden in allerlei vormen en stijlen te vinden, zo bieden we voor elk type persoon of badkamer een passend model. Het zeshoekig bad heeft wel een heel speciale visuele aantrekkingskracht, het is een bad met een eigen karakter.

Niet alleen de vorm en design van het zeshoekig bad trekt de aandacht, maar het ligcomfort mag ook niet vergeten worden. Dit is in een zeshoekig bad dan ook enorm confortabel. Net als andere baden is het zeshoekig bad te koop in kunststof of plaatstaal en in verschillende afmetingen. Er zijn zelfs baden waarbij men als extra luxe een sound wave audio-systeem kan aanschaffen (tegen meerprijs). Dus de keuze is enorm.

Onze belangrijkste merken zijn: Bette, Duravit, Intertop (Wavedesign), Kaldewei Riho, Villeroy&Boch (V&B) en Wisa. Onze belangrijkste serie`s zijn: Victoria, Iseda, 2x3, D-code, Laberta, Kasas, Santiago, Sydney, Winnipeg, Cetus, Rebana, Squaro en Subway.

Mocht het U niet helemaal duidelijk zijn en U komt er niet uit om een passend bad te kunnen kiezen uit het enorme aanbod of heeft U vragen over b.v. badpoten, badafvoer-en overloopcombinatie schroomt U niet om dan even contact met ons op te nemen. Dat kan door middel van het contactformulier of een telefoontje.

Met het zeshoekige ligbad is het eenvoudig om een creatief accent aan te brengen in de badkamer. Plaats het bad in een hoek en gebruik de ruimte die in de hoek ontstaat om een plateau te creëren om handdoeken weg te leggen of accessoires neer te zetten. Het inbouwbad is voorzien van twee ligvlakken. De afvoer zit in het midden en de overloop is verwerkt in de lange zijde zodat twee personen kunnen plaatsnemen. De vormgeving is modern en toont fraaie gebogen lijnen die samenkomen in een ronde binnenvorm. Het inbouwbad is vervaardigd uit acryl en is vaak 190 cm lang, 90 cm breed en 45 cm diep. Combineer met een badkraan en een badkussen voor optimale ontspanning.


Materiaal:

Dit bad is gemaakt van acryl. Het materiaal is glad, poriënvrij, kleurvast en beschikt over een natuurlijke glans. Acryl voelt comfortabel en warm aan. Het bad is eenvoudig schoon te maken met warm water, een zachte doek en een milde, vloeibare reiniger.

Zeshoekig bad in acryl, met glasvezel verstevigd en ingewerkte bodem- en randversteviging. Potenset separaat te bestellen.

Aanbeveling : Gezien de bijzondere baddiepte is een verlengde afloopgarnituur nodig.

 

Wilt u meer informatie over een zeshoekig bad? Neem dan contact met ons via het contact formulier of bel 030 - 238 4007