Welkom op de pagina van Badkamer-centrum. Badkamer-centrum is specialist in het leveren van complete badkamers. Wij leveren alle benodigde producten voor uw badkamer zoals: badkranen, inloopdouches, douchewanden, douchecabines, stoomcabines, sauna’s, douchekranen, douchegoten, ligbaden, hoekbaden, whirlpool systeembaden, regendouches, tegels, natuurstenen, badmeubelen, designradiatoren en accessoires. Wij werken nauw samen met erkende badkamerinstallateurs die op een professionele wijze uw badkamer geheel naar uw wens kan vervaardigen. In onze showroom van ruim 1.000 M² staan 24 complete badkamers opgesteld. In klassieke, trendy of moderne opstelling.

 

Daarnaast hebben wij diverse losse opstellingen van inloopdouches, douchecabines, douchekranen, kranen, badmeubelen, baden, toiletten, stoomcabines en infrarood cabines. Tevens kunt u in onze showroom drie actief werkende systeembaden bezichtigen. Onder andere de meest luxueuze ultimate fitness en whisper systemen van Villeroy & Boch. Wij kunnen ook maatwerk producten leveren voor uw badkamer; geheel afgestemd op uw eisen, wensen én budget. Ook voor renovatie van uw badkamer bent u bij Badkamer-centrum aan het juiste adres. Onze merken assortiment bestaat uit: Dornbracht, Hansgrohe, Alke, Hüppe, Axor, Luca sanitair, Rifra, Primabad, Villeroy & boch, Instamat, Pressalit, Venis tegels, Bruynzeel sanitair, Floor and furniture (F&F) en nog veel meer...


Badkamer ontwerp

Simpel en leuk!

Wanneer u een nieuw huis neemt dan kunnen wij begrijpen dat het voelt als een nieuw begin. U mag zelf bepalen waar alles komt, hoe het eruit ziet en welke kleuren u wilt hebben. Natuurlijk komen er meer dingen bij kijken en daar bent u zich uiteraard bewust van. Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen van uw badkamer. Met onze hulp zal het ontwerpen veel makkelijker zijn dan u eerst in gedachten had.

Plattegrond

Er zijn talloze manier om het uit te voeren,  maar wij raden het u aan om eerst met een plattegrond te beginnen. Er zijn veel handige softwares beschikbaar die u kunnen ondersteunen bij hetrealiseren van een plattegrond. U kunt natuurlijk niet zomaar een badkamer ontwerpen. Het eerste wat u moet doen is de hoogte en breedte meten. Daarna moet u de gegevens invoeren. Vervolgens kunt u uw badkamer op schaal gaan ontwerpen. Heeft u hulp nodig dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze specialisten. Zij kunnen het ook voor u bevestigen dat uw badkamer ontwerp uitvoerbaar is in uw badkamer.


Nieuwe meubelen

Bij het ontwerpen van uw badkamer moet u ook denken aan uw ruimtegebruik. "Waar wil ik douchen?" en "zal ik een cabine plaatsen of heb ik voldoende ruimte voor een inloopdouche?" Zo kunt u zichzelf nog honderden vragen stellen over uw badkamer. Om het u makkelijker te maken raden wij u aan om vooraf na te denken over alle meubelen en sanitair die in uw badkamer moeten komen. Wanneer dit op orde is, kunt u de meubelen indelen.


Vergeet niet om ook meteen na te denken over de kleuren, het badkamer ontwerp moet uiteindelijk compleet uitvoerbaar zijn en het moet natuurlijk ook precies datgene zijn wat u wilde!

Bent u opzoek naar een badkamer zaak in Utrecht voor de beste installatie van een nieuwe badkamer. Voor de beste  adviezen komt u naar Badkamer-centrum. Ook voor andere vragen zijn onze specialisten er om u zover mogelijk te helpen. Zij zijn u graag van dienst. Wilt u een kosteloze badkamer ontwerp hebben om de plaatsing van alle meubelen overzichtelijker te maken? Neem contact met ons op.