Badkamer Voorbeelden

Over onze showroom kunt u wel zeggen dat het een inspiratiebron is. De talloze badkameropstellingen brengen u zeker op ideeën. Klassiek, modern, design of een combinatie van deze stijlen… de mogelijkheden zijn eindeloos.

Iedereen heeft een eigen droom badkamer. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs en we gaan uw droom uit laten komen. Niet alleen onze badkameropstellingen staan u ter inspiratie ter beschikking. We bieden eveneens talloze magazines vol badkamer opstellingen die u onder het genot van een kop koffie op uw gemak kunt doornemen.

Een unieke service die we bieden is de mogelijkheid op afspraak gebruik te maken van een van onze badkameropstellingen. Het bad van uw dromen uitproberen? Met of zonder whirlpool-systeem, het kan bij badkamer-centrum.nl

Bent u toe aan een nieuw badkamer en heeft u een inspiratiebron nodig? Komt u dan gerust langs bij ons showroom te Utrecht. Liever na werktijd afspreken? Ook dat is mogelijk. Ook na 18.00 uur kunnen we een afspraak inplannen. Een extra service die we iedereen bieden maar in het leven hebben geroepen voor de tweeverdieners. Overdag werken en in het weekend druk met andere zaken? Geen probleem. U bent ook na sluitingstijd van harte welkom in onze showroom te Utrecht. Neem hiertoe simpelweg contact met ons op en we maken een vrijblijvende afspraak.