Badkamer Winkel

 

Badkamer winkel

Badkamer-centrum.nl: Is de eerste winkel waar u aan moet denken als u denkt aan het aanschaffen of vernieuwen van uw badkamer producten. U heeft veel keus want wij hebben een breed assortiment met duizenden verschillende producten. Samen met ons ons gemotiveerde werknemers doen wij ons best om elke klant zo goed mogelijk te woord te staan. Doordat onze website goed ingericht is, is het makkelijker voor u om binnen een paar stappen bij uw gewenste zoekopdracht. Wij hebben diverse foto's en filmpjes die u een idee kunnen geven van het product waar u interesse in hebt.

Wij helpen u bij het vinden van de perfecte badkamer voor u, met u. Wij maken geen onderscheid in online en offline. Wij bieden u vanaf beide kanten voldoende service zodat alles duidelijker voor u is. Wij hebben diverse medewerkers die u allemaal kunnen informeren dus als u toe bent aan informatie dan kunt u één van hen altijd aanspreken. Wij kunnen u helpen bij het vinden van alle soorten sanitair en andere badkamer benodigdheden:

  • Wandclosets
  • Radiatoren
  • Toilettes
  • Wastafels
  • Douche
  • Spiegels

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen dan horen wij het graag! U kunt natuurlijk altijd bellen en/of e-mailen maar u kunt natuurlijk ook gewoon contact met ons opzoeken door langs te komen bij de showroom. Bij de showroom hebben wij specialisten rondlopen die u voldoende kunnen informeren en adviseren over datgene wat u wilt weten. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag beschikbaar van 09:00 tot 18:00. Wij zien uw bezoek graag tegemoet!