Detremmerie badmeubelen


Zoekt u meubels voor in de badkamer waar u jarenlang van wilt gaan genieten? Dan is Detremmerie de juist keuze voor uw badkamer. Doordat Detremmerie al 75 jaar produceert weten ze keer op keer verrassingen te brengen met een nieuw orgineel ontwerp en materiaal.

Detremmerie with No Limit

Wilt u eigenhandig u meubelen samenstellen? Dan is de No Limit collectie van Detremmerie ideaal voor u. U heeft dan keuze uit wel ruim 110 spiegelkasten, 80 spiegels, 300 wastafelbladen en wel 250 onderbouwkasten. Al deze producten met keuze uit 37 kleuren, 8 handgrepen en 7 verlichtingen. Of te wel, keuze genoeg! Zoekt u een badkamermeubel met genoeg keuze? Detremmerie geeft met de No Limit collectie u de kans hiervoor.

De details van de No Limit

U heeft de keuze voor verlichting in u onderkast. Bij deze led verlichting zit een bewegingssensor welke aangeeft of er beweging is en deze de lamp laat aangaan. Daarbij kunnen de onderkasten ook voorzien worden van diverse handoekhouders. Detremmerie badmeubelen - stel dit in nog niet genoeg voor uw keuze dan kunt u ook nog kiezen voor verschillende breedtes van 80cm, 70cm, 40cm of 35cm, dit geldt voor zowel halfhoog als voor hoge kasten.