FandF Overlay header FandF

Floor and Furniture ( F&F) Belgische Frans Eiken badmeubel leverancier met Belgische hardsteenwastafel!

Badkamer-centrum.nl is dealer van F&F badmeubel leverancier, wij hebben F&F assortiment zeer ruim gepresenteerd in de showroom te Utrecht. Komt u een kijken en laat u zich informeren. Onze badkamerspecialist kan u daarbij goed van dienst zijn. Wij leveren ze tegen de goedkoopste prijs, a kwaliteit product.

FandF badmeubelen kunnen goed tegen water. Wastafel, waskom, blad met onderbouw waskom kunnen geleverd worden in Belgische hardsteen, diverse andere soorten natuursteen en/of in composiet.   

Welkom op de pagina van Badkamer-centrum. Wij zijn specialist in het leveren van complete badkamers. Wij leveren alle benodigde producten voor uw badkamer zoals: badkranen, inloopdouches, douchewanden, douchecabines, stoomcabines, sauna’s, douchekranen, douchegoten, ligbaden, hoekbaden, whirlpool systeembaden, regendouches, tegels, natuurstenen, badmeubelen, designradiatoren en accessoires. Wij werken nauw samen met erkende badkamerinstallateurs die op een professionele wijze uw badkamer geheel naar uw wens kan vervaardigen. In onze showroom van ruim 1.000 M² staan 24 complete badkamers opgesteld. In klassieke, trendy of moderne opstelling.

 

Daarnaast hebben wij diverse losse opstellingen van inloopdouches, douchecabines, douchekranen, kranen, badmeubelen, baden, toiletten, stoomcabines en infrarood cabines. Tevens kunt u in onze showroom drie actief werkende systeembaden bezichtigen. Onder andere de meest luxueuze ultimate fitness en whisper systemen van Villeroy & Boch. Wij kunnen ook maatwerk producten leveren voor uw badkamer; geheel afgestemd op uw eisen, wensen én budget. Ook voor renovatie van uw badkamer bent u bij badkamer-centrum aan het juiste adres. Onze merken assortiment bestaat uit: Dornbracht, Hansgrohe, Alke, Hüppe, Axor, Luca sanitair, Rifra, Primabad, Villeroy & boch, Instamat, Pressalit, Venis tegels, Bruynzeel sanitair, Floor and furniture (F&F) en nog veel meer...


F&F

F&F is een vloer- en badkamer bedrijf. De afkorting F&F staat voor 'Floor and Furniture' en dat is de nieuwe naam van een oude bedrijf genaamd Callewaert die bestaat sinds 1962. F&F biedt hoogwaardig kwaliteit vloeren en badkamers. Ook hebben zij badkamermeubelen en diverse producten met de zelfde relevantie.

 

Doorbraak

F&F brak door in de markt door hun sterke handel in houten vloeren en meubelen. Uiteindelijk deden zij ook aan het maken en plaatsen van keukendeuren, salons en lavabo's. F&F houdt zich erg vaak bezig met het vinden van nieuwe technologische ontwikkelingen. Zij willen met de kennis die ze daarvan op doen klanten helpen met het ervaren van een fijn gevoel bij het betreden van hun sfeervolle badkamers.

"F&F is een sterk merk met een goede reputatie."

 

Bent u opzoek naar een badkamer zaak in Utrecht voor de beste installatie van een nieuwe badkamer? Voor de beste adviezen komt u naar Badkamer-centrum. Ook voor andere vragen zijn onze specialisten er om u zover mogelijk te helpen. Zij zijn erg klantvriendelijk en helpen u dan ook graag. Heeft u interesse in een F&F-product of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op of maak een afspraak.
 

 

 

F&F badmeubelen met 30% korting bij Badkamer-centrum.nl te Utrecht!!!

Wij leveren de gehele serie van FandF badmeubelen.