Douchegoten

In onze showroom in Utrecht zijn alle badkamer opstellingen tot in de puntjes afgewerkt. Ook douchegoten behoren hiertoe. Wij hebben douchegoten die in de vloer zijn verwerkt maar ook in de wand zelf. Een douchegoot (ook wel douchedrain genoemd) is één van de belangrijkste componenten waarbij je bij een badkamer aan moet denken. Het moet fijn afgewerkt zijn en vooral betrouwbaar zijn. De douchedrain moet uiteraard niet achteraf gaan lekken of enige mankement vertonen.

De door ons geleverde douchegoten:

  • I DRAIN
  • DRAN 4 YOU
  • EASY DRAIN
  • QUICK DRAIN
  • En nog diverse andere merken

De afvoer roosters zijn hierbij ook te denken aan van RVS en behoren in dezelfde afwerking als de drains. Ook douchegoten kunnen we bij Badkamer-Centrum op maat lveren. Wilt u uw gehele wand als een mooi verwerkt douchedrain zien? Dan kunnen wij dit leveren. Uiteraard hebben we ook bijpassende en indien gewenst geïntegreerde LED-verlichting bij onze douchegoten.

De douchegoten hebben of een lange vorm of een ronde vorm of een vierkante vorm. Deze kunnen tegen de tegels aangelegd worden zodat de douchegoot volledig in de badkamer geïntegreerd is.

Bent u er nog niet uit? Wilt u inspiratie opdoen? De vele mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Kom gerust langs in onze Badkamer-centrum showroom in Utrecht. Daar staan we u graag met raad en daad terzijde.