Douchekraan Overlay header Douchekraan

Douchekranen

Showerset, douchekraan, actieset.. Badkamer-Centrum.nl biedt diverse douchekranen aan. In onze showroom in utrecht hebben wij enkele soorten mengkranen waarvan wij een speciaal dealer van zijn in utrecht. Wij leveren actiesets in douchekranen waarvan enkele ten opzichten van onze concurrentie zeer aantrekkelijk zijn. Zo is Badkamer-centrum een veel interessanter plek om naar te komen om zo uw profijt mee te doen.

 

Douchekraan, in en opbouw.

Douchekranen zijn zowel inbouw als opbouw, Ook zijn ze als douchepanelen te verkrijgen. Binnen uw gesloten doucheruimte kunt u ook zij-jets en stoom units plaatsen waardoor u extra’s zult hebben binnen uw douche ruimte. Niet te vergeten de accessoires, zoals zeepdispensers, zitting etc. elk merk heeft er bepaalde lijnen in hun kranen welke u ook terug kunt vinden en uiteraard ook zal zien bij de douchekranen.
Shower-pipe, een opbouw model waar u een compleet set koopt met hoofddouche/handdouche en thermostaat. Er zijn ook losse hoofddouches te verkrijgen van de af wand en plafond. Die worden tot één eenheid gekoppeld met een omstel, stopkraan, thermostaat, slangen en wandhouder. Uiteraard zit er hier ook een losse handdoekhouder bij.

Douches als hoofddouche zijn in een ronde, vierkant vorm en in diverse maten te verkrijgen. Handdouches in een ronde elegante vorm als de raindance van Hansgrohe is hier een voorbeeld van, daarbij is een ronde of een vierkant staafmodel ook een optie. Je ziet ook bij enkele douche kranen ook het LED-verlichting terug. Ook bij bedieningen kunnen we de toets- als drukpaneel in terug vinden. In Utrecht hebben wij de meest uitgebreide showroom in douchekranen van Hansgrohe en Axor. Inbouw douchekranen zijn ook als complete sets verkrijgbaar, welke meteen tegen actieset prijzen zijn. Bij inbouw douches heeft u ook de inbouw elementen nodig.

Merken uit ons assortiment;

 • Hansgrohe
 • Axor
 • Grohe
 • Dornbracht
 • Ponsi
 • Hot bath
 • Vola
 • Ideal standaard
 • Bonomi
 • Treemme
 • Etc..

Goedkope douchekranen

Wij hebben douchesets op voorraad wat wij continu tegen actie aanbieden. Hierbij kunt u aan douchesets denken maar ook aan losse douchekranen, thermostaten, stopkranen, losse douchekoppen, en douchepanelen. We zullen ongetwijfeld ook douchekranen hebben die we niet direct uit onze voorraad kunnen leveren, Maar ook dan kunnen we tegen zeer strakke prijzen aanbieden.

Ook kunnen wij u helpen met andere douchekranen, Wij hebben een zeer breed assortiment wat betreft de door ons aangeboden merken. Twijfelt u of wij de door u gewenste douchekraan hebben? Zoek niet verder en kom langs in onze showroom of vraag nu om een geheel kosteloos vrijblijvend offerte. Dankzij ons gedreven en specialistische personeel ontvangt u binnen 24 uur een reactie terug.