Inloopdouche Overlay header Inloopdouche

Inloopdouche

Bij badkamer-centrum.nl kunt u diverse soorten inloopdouches bekijken. De inloopdouche maakt onderdeel uit van talloze badkameropstellingen die elk tot de verbeelding spreken. De inloopdouches zijn samengesteld door ervaren designers en bevatten elementen van merken als Villeroy & Boch, Sealskin, Novellini, Bruynzeel en Kermi etc.

Welke maat, type of soort inloopdouche u ook zoekt, u vindt het bij badkamer-centrum.nl. Afmeting, glas, niches, bestickering, antikalklaag, kleur, met of zonder greep. Wij kunnen alle soorten inloopdouches en douchewanden leveren. Ook voor afwijkende maten kunt u bij ons terecht: Wij leveren maatwerk. Vanzelfsprekend zorgen onze ervaren installateurs voor een correcte meting en plaatsing van de inloopdouches.

De inloopdouches kunnen rechtstreeks op de tegelvloer of in een (conventionele) douchebak geplaatst worden. Met stangen aan tegelwand of plafond wordt het veiligheidsglas van de wand van de inloopdouche ondersteund. Tegenwoordig worden de opstellingen zonder profiel meer en meer verkocht. De douchewanden kunnen worden gerealiseerd in elke hoek van de badkamer waarbij de niches een belangrijke rol spelen. Maatwerk is een goede optie in badkamers met schuine daken.

De inloopdouches kunnen worden voorzien van draai-, schuif-, pendel- en glijvouwdeuren. De breedte van deze deuren varieert vanaf 90 cm tot en met 180 cm. De hoogte is vanaf 200 cm. De inloopdouches zijn in verschillende kleuren zoals helder, donker, mat, gezandstraald en gesatineerd verkrijgbaar. Het veiligheidsglas van de douchewand is verkrijgbaar in diktes vanaf 6 mm tot en met 10 mm. Ook kan het veiligheidsglas dubbel verlijmd worden.

Samen onder de douche? Daar houden we bij badkamer-centrum.nl rekening mee. Met de dubbele showerset en een stortdouche kunt u ook met zijn tweeën comfortabel douchen.

Badkamer-centrum is een expert als het om douchewanden gaat. We leveren maatwerk en kunnen uw douchewand in elke maat, vorm of kleur maken. Geheel naar uw eisen en wensen! De douchewanden en de douchedeur kunnen worden voorzien van douchebakken in de vorm van vierhoek, vijfhoek, half rond en kwart maan. Het bestickeren van de douchewand met een foto van 100 cm bij 200 cm geeft de douchewand een aparte sfeer. De douchewanden kunnen ook worden voorzien van led-verlichting.


Badkamer-centrum.nl staat bekend om de talloze badkameropstellingen met heel veel inloopdouches. U bent van harte welkom in onze showroom waar u de meest simpele en uitgebreide opstellingen kunt bezichtigen. Wij hebben buiten de bekende merken voor inloopdouches ook huismerken die uit voorraad leverbaar zijn al vanaf € 299,00.

Bent u opzoek naar een badkamer zaak in Utrecht voor de beste installatie van een nieuwe badkamer? Voor de beste adviezen komt u naar Badkamer-centrum. Ook voor andere vragen zijn onze specialisten er om u zover mogelijk te helpen. Zij zijn erg klantvriendelijk en helpen u dan ook graag.

Heeft u interesse in een stortdouche of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op of maak een afspraak.