Regendouche

Luxe regendouches bij Badkamer-centrum.nl

Bij ons in de showroom staan diverse regendouches opgesteld. In Utrecht zijn wij één van de weinige showrooms waar u de regendouche kan bewonderen. Sommige van onze regendouches beschikken over LED-verlichting in 5 verschillende kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld de AXOR Strarck genaamd Shower Heaven met verlichting in onze showroom bewonderen. Met deze serie van AXOR kunt u uw doucheruimte omtoveren tot een op maat gemaakte Spa. Onder de regendouche lijkt het net alsof u een douche neemt in de regen. Natuurlijk beschikt ook de regendouche over verschillende standen.
 

Regendouches in uw badkamer:

U moet rekening houden met uw plafond bij de plaatsing en installatie van een regendouche. Vanzelfsprekend kunnen wij u hierbij van advies voorzien of zelfs de installatiewerkzaamheden geheel uit handen nemen. Samen met onze installateur en badkamerspecialist kunnen we een mooie en zeer designvolle badkamer creëren.


Actie prijs bij complete badkamer:

Bij aanschaf van een complete badkamer leveren wij regendouches tegen wel zeer interessante prijzen. Aarzelt u niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen.