U bevindt zich hier:

Welkom op de pagina van Badkamer-centrum. Badkamer-centrum is specialist in het leveren van complete badkamers. Wij leveren alle benodigde producten voor uw badkamer zoals: badkranen, inloopdouches, douchewanden, douchecabines, stoomcabines, sauna’s, douchekranen, douchegoten, ligbaden, hoekbaden, whirlpool systeembaden, regendouches, tegels, natuurstenen, badmeubelen, designradiatoren en accessoires. Wij werken nauw samen met professionele badkamerinstallateurs die, met de juiste kennis en ervaring, uw badkamer geheel naar uw wens kan vervaardigen. In onze showroom van ruim 1.000 M² staan 24 complete badkamers opgesteld. In klassieke, trendy of moderne opstelling.

 

Daarnaast hebben wij diverse losse opstellingen van inloopdouches, douchecabines, douchekranen, kranen, badmeubelen, baden, toiletten, stoomcabines en fonteinen. Tevens kunt u in onze showroom drie actief werkende systeembaden bezichtigen. Onder andere de meest luxueuze ultimate fitness en whisper systemen van Villeroy & Boch. Wij kunnen ook maatwerk producten leveren voor uw badkamer; geheel afgestemd op uw eisen, wensen én budget. Ook voor renovatie van uw badkamer bent u bij badkamer-centrum aan het juiste adres. Onze merken assortiment bestaat uit: Dornbracht, Hansgrohe, Alke, Hüppe, Axor, Luca sanitair, Rifra, Primabad, Villeroy & boch, Instamat, Pressalit, Venis tegels, Bruynzeel sanitair, Floor and furniture (F&F) en nog veel meer...


Floor and Furniture (Fonteinen)

Dit is een bedrijf die gaat voor duurzaamheid. Floor and Furniture streeft naar het verbeteren van de kwaliteit en design. Dit bedrijf heeft voor alle leeftijdscategorieën vloeren, meubels en fonteinen dat hun schikt. Ze zijn gespecialiseerd in het bewerken van massief Franse eikenhout en natuursteen. Dat komt omdat de kwaliteit van Franse eikenhout en natuursteen enorm goed is en heel lang mee gaat door zijn waterbestendigheid. Daarnaast heeft het een warme uitstraling en dat valt bij veel mensen in de smaak.

Precisie staat op 1

Dit bedrijf heeft talloze werknemers in dienst die jarenlange ervaring hebben in deze branche. Hun kennis over dit vak is hoog en dat blijkt in hun manier van werken. Er worden voortdurende controles gedaan om de kwaliteit van de producten te behouden en waarborgen. Alleen op die manier kan Floor and Furniture voldoen aan de normen, die steeds strenger worden met de tijd. Het beleid wordt volledig uitgespitst zodat alles zo efficiënt mogelijk gedaan kan worden.Dit zorgt ervoor dat Floor and Furniture altijd kwaliteit kan leveren. Kortom, Floor and Furniture staat voor kwaliteit.

 

Voor de beste adviezen komt u naar Badkamer-centrum. Ook voor andere vragen zijn onze specialisten er om u zover mogelijk te helpen. Zij zijn erg klantvriendelijk en helpen u dan ook graag.

Vragen?

Heeft u interesse in een product van Floor and Furniture of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bent u toe aan een nieuw, verfrissende product van Floor and furniture? Wellicht is één van de fonteinen van Floor and furniture wat voor u. Neem contact met ons op of maak een afspraak.