Italiaanse badkamers

Voor Italiaanse badkamers moet u bij ons zijn!
Badkamer-centrum.nl in Utrecht biedt mooie desginvolle Italiaanse badkamers. Ons Assortiment kenmerkt zich in exclusieve Italiaanse producten, zoals: Mastella, Novellini, Carlo Frattini, Fantini en de duurzame Italiaanse tegels. Onze showroom is voor een grote gedeelte ingericht met sfeervolle Italiaanse badkamer en sanitair producten.

Ontwerp in Italiaanse badkamer style!

Het is ook mogelijk om uw eigen Badkamer te laten ontwerpen in 3D met de Italiaanse sanitairproducten. U kunt hierin natuursteen en wenselijke badmeubelen laten verwerken als maatwerk, deze ziet u veelal terug in de Italiaanse badkamers. Wij helpen u met ontwerpen van zeer luxe en designvolle badkamer. Er is voor elk budget een badkamer te creëren. Uiteraard resulteert het er om dat u een tijdloze badkamer hebt waar u lange jaren plezier aan zult hebben.

Showroom als Inspiratiebron in Utrecht

Onze showroom in Utrecht biedt u talloze ideeën aan over Italiaanse badkamers. Ook voor het inrichten van zeer moderne tot klassieke badkamer opstellingen kunt u bij ons terecht. In de showroom zijn diverse Italiaanse badmeubelen, Italiaanse kranen, Italiaanse Douchewanden en Italiaanse tegels opgesteld. Aan de hand van deze opstellingen kunnen wij u goed adviseren en tonen waar het verschil wordt gemaakt. Adviseren over uw badkamer kan ook in de vorm van de juiste vormgeving voor de badkamer die bij u past. Voor een concreet ontwerp en advies over uw badkamer kunt u gerust langskomen in onze showroom.