Welkom op de pagina van Badkamer-centrum. Badkamer-centrum is specialist in het leveren van complete badkamers. Wij leveren alle benodigde producten voor uw badkamer zoals: badkranen, inloopdouches, douchewanden, douchecabines, stoomcabines, sauna’s, douchekranen, douchegoten, ligbaden, hoekbaden, whirlpool systeembaden, regendouches, tegels, natuurstenen, badmeubelen, designradiatoren en accessoires. Wij werken nauw samen met erkende badkamerinstallateurs die op een professionele wijze uw badkamer geheel naar wens kan vervaardigen. In onze showroom van ruim 1.000 M² staan 24 complete badkamers opgesteld. In klassieke, trendy of moderne opstelling.

 

Daarnaast hebben wij diverse losse opstellingen van inloopdouches, douchecabines, douchekranen, kranen, badmeubelen, baden, toiletten, stoomcabines en infrarood cabines. Tevens kunt u in onze showroom drie actief werkende systeembaden bezichtigen. Onder andere de meest luxueuze ultimate fitness en whisper systemen van Villeroy & Boch. Wij kunnen ook maatwerk producten leveren voor uw badkamer; geheel afgestemd op uw eisen, wensen én budget. Ook voor renovatie van uw badkamer bent u bij Badkamer-centrum aan het juiste adres. Onze merken assortiment bestaat uit: Dornbracht, Hansgrohe, Alke, Hüppe, Axor, Luca sanitair, Rifra, Primabad, Villeroy & boch, Instamat, Pressalit, Venis tegels, Bruynzeel sanitair, Floor and furniture (F&F) en nog veel meer...


Klassieke badkamer

Een klassieke badkamer is een badkamer die authentiek maar toch modern aanvoelt. Het geeft u een fijn comfortabel gevoel en het zorgt ervoort dat u kunt genieten. Veel mensen hebben verschillende stijlen en interesses. Klassieke badkamers zijn daarom zo algemeen en uitnodigend mogelijk gepresenteert waardoor, elk persoon zich hiermee verbonden voelt.

Klassieke badkamers zijn prachtig om naar te kijken. U ziet meer natuursteen en Portugese tegels, eiken meubels en natuursteen bladen terugkomen. De kranen zijn ook een weerspiegeling van hoe mooi het vroeger gemaakt werd. Wij hebben diverse merken die precies laten zien hoe perfect een klassieke badkamer eruit ziet. Klassieke badkamers worden tegenwoordig in een modern jasje gezet.

Denk maar aan de ruimte verdeling, materiaalgebruik en andere eigenschappen die invloed hebben op het ervaring van een persoon in een badkamer. Klassieke badkamers zijn tot op de dag van vandaag nog steeds door veel mensen geliefd en spelen daarom nog een volwaardige rol in de markt.

Bent u opzoek naar een badkamer zaak in Utrecht voor de beste installatie van een nieuwe badkamer. Voor de beste  adviezen komt u naar Badkamer-centrum. Ook voor andere vragen zijn onze specialisten er om u zover mogelijk te helpen. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, zodat u eindeloos kan genieten van uw badkamer. Heeft u interesse in een klassieke badkamer of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bent u toe aanrenovatie? Wellicht is een klassieke badkamer wat voor u. Neem contact met ons op!