U bevindt zich hier:

Welkom op de website van Badkamer-centrum. Wij heten u van harte welkom op de pagina van de Axer. Naast dit product hebben wij natuurlijk ook heel veel andere producten van merken zoals: Zehnder, Vasco, NovelliniArtelinea, Detremmerie, Elise, Rifra, FandF, INK, Giquadro, Bruynzeel, Villeroy & Boch  en nog veel meer... Deze pagina is vooral bestemd voor de algemene informatie van de Axer. Wij hopen dat u aan het eind voldoende geïnformeerd zult zijn over de Axor.

 

Axor

De Axor is een merk dat gespecialiseerd in het ontwerpen en bewerken van badkamers, accesoires, wastafels, baden en meubelen. Keukenkranen en andere sanitaire producten. Axor staat bekend voor hun aparte collectie van badkamerinrichtingen. Axer laat zien dat ze de diversiteit die zij bezitten echt goed tentoon stellen aan het publiek. Axer werkt samen met de grootste designers van de wereld en zorgen op die manier dat zij de beste en meest uitgebreide badkamercollecties kunnen uitbrengen. Axer werkt van levendig en charmant tot aan inspirerend en rustgevend. Elke stijl komt aan bod.

 

Wilt u meteen een afspraak maken? Dat kan via onze pagina! Nog niet uit over uw keus? Heeft u toevallig nog vragen en/of opmerkingen over de Axer? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen! Wij zijn ook online via de e-mail te bereiken en telefonisch via +31(0)30 - 238 4007 van 09:00 uur 's ochtends tot en met 18:00 uur 's avonds van maandag tot en met vrijdag. Zaterdag zijn wij ook open van 09:00 uur 's ochtends tot en met 17:00 uur 's avonds en zondag zijn wij gesloten. U kunt natuurlijk altijd langskomen als u liever met één van onze medewerkers spreekt. Wij zijn gevestigd op het adres Zonnebaan 10 in Utrecht. Wij zien uw bezoek graag tegemoet!

Specificatie's: