Carlo Frattini

Badkraan op zijn Italiaans

Bij FIMA Carlo Frattini heerst een sfeer van “de dingen op zijn Italiaans doen”. Dit vindt zijn oorsprong in de balans tussen strakke planning en hang naar historie en tussen techniek en design.

Het familiebedrijf Frattini heeft de hele ziel en zaligheid gelegd in de ontwikkeling van badkamerkranen en daarmee ook in de ontwikkeling van Frattini kranen als merk.

Er waren al meerdere bedrijven die zich toelegden op de productie van badkamerkranen, maar door de toewijding en specialisatie behoort Frattini badkamerkranen nu tot de top in Italië. Fima Frattini heeft steeds uitgeblonken in de productie van de beste kraansystemen, die zowel in Italië als ook in de rest van de wereld veel waardering oogstten.

Karakteristieke badkamerkranen van Carlo Frattini

Fima Carlo Frattini maakt technische karakteristieke badkamerkranen met een verfijnd design.

Carlo Frattini startte het bedrijf in de zestiger jaren. Hij had al ambachtelijke ervaring in de kranen branche, die hij gebruikte om een speciale machine te ontwikkelen voor de productie van flexibele slangen. Zo werd het bedrijf actief in de sanitaire sector en ging zich toeleggen op kranen en mengkranen.

Frattini heeft de kracht om inhoud te geven aan creativiteit, design en nieuwe technieken en is zo in staat om te anticiperen op trends in de markt en nieuwe behoeften die ontstaan op het gebied van baden, douchen etc.

De beste badkamerkraan

Fima Frattini blinkt uit in de beste badkamerkranen systemen. Door inhoud te geven aan creativiteit, design en nieuwe techniek anticipeert Frattini op trends in de markt en nieuwe behoeften die ontstaan op het gebied van baden en douche.

In Nederland wordt dit mooie merk FIMA Aqua code vertegenwoordigd door Sani Art Benelux B.V. en ligt de nadruk nu nog op de Frattini badkamerkranen, die staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit en die de trends en behoeften van klanten op de voet volgen.

We werken op basis van betrouwbaarheid en deskundigheid. Fima streeft naar de hoogste kwaliteitsnormen en een efficiënte klantenservice. Italiaans design met 7 jaar garantie.

Fima Carlo Frattini: innovatieve badkranen

Een bedrijf dat altijd kijkt naar de toekomst. FIMA identiteit is ontstaan uit de basiswaarden geloof en respect. Door geavanceerde machines zijn alle onderdelen afzonderlijk bestudeerd, verwerkt en gecontroleerd. We werken op basis van betrouwbaarheid en deskundigheid. Fima streeft naar de hoogste kwaliteitsnormen en een efficiënte klantenservice. Italiaans design met 7 jaar garantie.

FIMA Carlo Frattini is een bedrijf gespecialiseerd in prachtige kranen voor badkamer en keuken, die naast een bijzonder uitgebreid assortiment ook nog eens bijzonder betaalbaar zijn.

Frattini badkamerkranen uit Italië zijn zoals het een echt Italiaans bedrijf betaamt, mooi design, mooie kraanseries. Wandkranen, badkranen, vrijstaande kranen, douchekoppen, glijstangsets en bijpassende accessoires.

Een uitmunend Italiaans merk dat opvalt door research en innovatie.

Door geavanceerde machines zijn alle componenten van de kranen afzonderlijk bestudeerd, verwerkt en gecontroleerd. Hoge kwaliteitsnormen en een garantie van 7 jaar.

Carlo Frattini badkraan bij Badkamer-centrum

Voor de mooiste Italiaanse badkranen neemt u eenvoudig contact op met Badkamer-centrum, via +31(0)30 - 238 4007 of info@badkamer-centrum.nl. Of kom eens langs in onze showroom!