Grohe

Soorten Grohe badkranen

Soms is de enige functie van de badkraan het vullen van het bad. En soms heb je een kraan nodig die je zowel voor je bad als als voor je douche wilt kunnen gebruiken.

Al vele tientallen jaren lanceert GROHE innovatieve, ontwerpgedreven en prijswinnende badkamer- en keukenkranen. Onze experts weten hoe ze de allerbeste producten moeten maken. Voor jouw plezier én gemak. In al onze producten zie je het vakmanschap en passie terug, ze zijn niet te evenaren en doorstaan elke test. Met als resultaat een indrukwekkende serie aan ontwerpen geschikt voor jouw badkamer of keuken. Hieronder vallen:

Bad/douchemengkranen

Bad/douchemengkranen zijn de gemakkelijkste keuze voor douchen in bad. Ze zijn verkrijgbaar als opbouw- of inbouwvarianten (met de techniek verwerkt in de muur). Voor meer comfort en veiligheid kies je altijd voor thermostatische varianten. Via de omstelling kun je kiezen voor douche of bad.

Badrandcombinaties

Deze zijn ontworpen om op de badrand of betegelde omranding gemonteerd te worden.

Verkrijgbaar als driegats- viergats of vijfgatsmodel, gecombineerd met baduitloop en handdouche. Met een- of twee grepen heb je controle over het water en via de omstelling kun je kiezen voor douche of bad.

Geïntegreerde badvullers

Deze worden gemonteerd in het bad en dienen als badvul-, overloop- en afvoercombinatie.

Grohe badkraan naar uw wens

Het assortiment badkranen is compleet ingericht op de meest uiteenlopende wensen. Heeft u een vrijstaand bad of overweegt u een vrijstaand bad aan te schaffen? Dan is een vrijstaande badkraan een stijlvolle en praktische oplossing! Deze plaats u eenvoudig naast het bad en kan gewoon blijven staan wanneer er een nieuw bad komt!

Verder heeft u bij Badkamer-centrum keuze uit bad thermostaatkranen of bad mengkranen waarmee u warm en koud water handmatig met één of twee knoppen mengt. Geeft u uw badkamer graag een zweem van luxe? De design badkranen van Badkamer-centrum zijn bovendien voordelig in de aanschaf!

Eerst kijken voordat u beslist? Kom eens langs in onze showroom!

Innovatieve Grohe design badkranen

Grohe badkranen hebben een levenslange kwaliteit en unieke functies voor 'Pure Freude an Wasser'.

Met een badkraan Grohe kiest u behalve voor mooi design ook voor innovatieve technische verfijning. De thermostaat kranen van Grohe zijn met zo veel zorg ontwikkeld dat uw water al binnen enkele seconden de door u gewenste temperatuur bereikt. Een badkraan Grohe is voor uw eigen veiligheid uitgerust met een Safe Stop bij een temperatuur van 38 graden ter voorkoming van brandwonden. U plaats een badkraan Grohe eenvoudig aan de wand boven uw bad.

GROHE badkamerkranen combineren prijswinnend design met de beste materialen en de nieuwste, toonaangevende technologie. Elke serie biedt een ruime keuze aan kranen die passen bij de nieuwste badkamerkeramiek en jouw persoonlijke voorkeuren.

Kies voor een Grohe badkraan

  • Minimaal 5 jaar garantie. Bij GROHE ben je altijd verzekerd van 5 jaar garantie. En op inbouwproducten zelfs 10 jaar.
  • Altijd onderdelen beschikbaar. Is er een onderdeel van je kraan versleten? GROHE maakt tot 10 jaar na productie vervangende onderdelen.
  • GROHE Geniet Garantie. Op elk GROHE douchesysteem krijg je tot 30 dagen na aankoop 100% GROHE Geniet Garantie.

Grohe badkraan bij Badkamer Centrum

Uw ligbad vult u met behulp van een badkraan. Bovendien kunt u dankzij de badkraan de controle houden over de temperatuur. Zo kunt u het bad geheel naar wens laten vollopen. Bij Badkamer Centrum heeft u de keuze uit diverse soorten mengkranen in verschillende modellen, gemaakt van uiteenlopende materialen. Welke stijl u ook in uw badkamer heeft, bij Badkamer Centrum vindt u een kraan in een bijpassend design. Ook voor uw ligbad en badaccessoires bent u bij Badkamer Centrum aan het juiste adres.

Bij Badkamer Centrum is een badkraan veel meer dan een kraan voor bij het bad. Bij ons kunt u de badkamer geheel in eigen stijl inrichten, want wij hebben een zeer ruim assortiment standaard, klassieke of design badkranen.

Een badkraan is vrijwel standaard uitgerust met een omstelknop, zodat u met hetzelfde gemak een bad neemt of onder de douche stapt. Met de omstelknop schakelt u namelijk eenvoudig over van de bad- naar de douchefunctie. Wilt u eens iets anders? Kies dan voor een badrandcombinatie. Deze is uitgerust met een verzonken doucheslang die u nooit in de weg zit wanneer u een bad neemt!

Neem contact met ons op via +31(0)30 - 238 4007 of inf@badkamer-centrum.nl voor al uw vragen over Grohe badkranen!