Hotbath

Badkranen van Hotbath

Kranen zijn echte blikvangers in de badkamer en het toilet. Er wordt daarom ook vaak lang over nagedacht over welke soort kraan er moet komen. De keuze is heel persoonlijk. Dat geldt zowel voor de uitstraling als de bediening. De een houdt van elegant, de ander van robuust en weer een ander kiest voor uniek design.

De hoogwaardige kranen van Hotbath kunnen het verschil maken!

De ontwerpen van dit Nederlandse bedrijf, dat sinds 2008 kranen en douchesystemen ontwikkelt, zijn qua vormgeving en functionaliteit helemaal op de wensen van de Nederlandse klant afgestemd. De kranen kenmerken zich door het fraaie design, de bijzonder mooie kwaliteit en de innovatieve toepassingen.

Bij de Nederlandse onderneming Hotbath is een team specialisten aanwezig die expert zijn op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerp en kraanproductie. De kranenseries van Hotbath zijn schitterend afgewerkt en hebben een hoogwaardige kwaliteit.

Hotbath BV is een Nederlandse onderneming en bestaat uit een klein internationaal team stuk voor stuk specialisten op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerp, kraanproductie en marketing. Doelstelling van Hotbath BV is om zelf een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen, specifiek toegespitst op de exacte vraag van de markt en dat dan te laten produceren.

Soorten Hotbath badkranen

Voor elke woonstijl is een passende kranenlijn aanwezig. De rechthoekige Hotbath Bloke serie leent zich goed voor moderne en design badkamers. Als u van minimalistisch houdt, is de verfijnde Laddy een schitterende kraan. De kranenseries (Buddy, Bloke, Friendo, Laddy, Chap en Amice) zijn allemaal compleet verkrijgbaar voor wastafel, douche en bad zodat de hele badkamer dezelfde verzorgde uitstraling krijgt.

Hotbath biedt een breed assortiment thermostaatkranen in zowel opbouwuitvoeringen (gemonteerd op de wastafel, op de rand van het bad of staand op de vloer) als inbouwuitvoeringen (aan de muur gemonteerd waarbij alleen de kraanuitloop en de aan/uit knoppen te zien zijn). De meeste kranen geven warm en koud water; de zgn. mengkraan. De fonteinkranen zijn als mengkraan (warm/koud water) verkrijgbaar maar zijn er ook alleen in een koudwater uitvoering.

De Hotbath kranen zijn leverbaar in chroom en geborsteld nikkel. Geborsteld nikkel heeft de uitstraling van RVS, maar dan zonder de nadelen van het snel ontstaan van vlekken, terwijl geborsteld nikkel ook aantrekkelijker is geprijsd.

Hotbath staat voor kwaliteit en vernieuwing

Uit kwaliteitsoverwegingen vindt de productie volledig in Italië plaats simpelweg omdat Hotbath van mening is dat daar ’s werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uit maken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en douchesystemen. Vanwege de statuur van deze producenten zijn alle producten dan ook 5 jaar volledig gegarandeerd. Hotbath garandeert dat alle onderdelen en of componenten minimaal 10 jaar na beëindiging van een serie leverbaar blijven. Alle Hotbath producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via de dealer.

Hotbath blijft de vernieuwing doorzetten met een compleet vernieuwd en verbeterd inbouwkraanhuis, deze is standaard voorzien van ABS box. Inbouwdiepte hiervan is slechts 68mm! Hierdoor eenvoudig te installeren en de kraantechniek altijd bereikbaar. Deze is voorzien van een nieuw pressure balance thermostaat element.

Kraan voorzien van Flühs Motion omstel, met 10 jaar garantie. Is eenvoudig waterdicht te maken met de meegeleverde seal.

Hotbath kranen bij Badkamer Centrum

Bent u geïnteresseerd in de Hotbath kranen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een persoonlijk badkameradvies kunt u contact met ons opnemen via 030 - 238 4007 of info@badkamer-centrum.nl