Ideal Standard

Ideal Standard badkraan soorten

Een badkraan is er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er badthermostaatkranen, inbouwkranen, vrijstaande badkranen maar ook een badkraan die op de tegelrand zit.

Ideal Standard heeft vele kranen aan te bieden, stijlvol en aan de top wat betreft innovatie. U keuze uit ons uitgebreid assortiment is afhankelijk van uw budget en stijl, en voor welk gebruik het kraanwerk geschikt is. Dankzij specifieke technologiën maakt Ideal Standard het mogelijk aan energie- en waterbesparing te doen. Mooi voorbeeld hiervan is de Click cartouche.

Tegenwoordig is de meest gekozen badkraan de opbouwmodellen met daar een badthermostaat in. Het grootste voordeel van een badkraan van deze soort is de kindveiligheid. Ook heeft deze badkraan het voordeel dat er water bespaard wordt.

Bij het kiezen van een badkraan moet u ook letten op hoe het badwater gevuld gaat worden. Dit kan ook weer op verschillende manieren, zoals met een baduitloop of via de badoverloopcombinatie.

Voor iedere badkamer een kraan van Ideal Standard

Op zoek naar kranen van Ideal Standard? Badkamer-centrum biedt u een groot assortiment Ideal Standard kranen voor bad, en douche. Kranen van Ideal Standard zijn van uitzonderlijke kwaliteit en hebben een lange levensduur. Profiteer van onze aantrekkelijk geprijsde Ideal Standard kranen. Kies ook voor Badkamer-centrum voor een badkamer totaaloplossing!

De groep Ideal Standard

Ideal Standard International met hoofdkantoor in Brussel, België, is een privévennootschap die actief is in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. Het bedrijf is gespecialiseerd in badkameroplossingen en biedt sanitair, badkamermeubilair, douchesystemen, kranen... aan voor residentiële, commerciële en utiliteits gebouwen. De producten van de groep worden verdeeld onder de internationale merknamen Ideal Standard, Jado en American Standard (Latijns-Amerika) en onder andere lokale merknamen zoals Venlo (Nederland), Incesa Standard (Latijns-Amerika), Armitage Shanks (Verenigd Koninkrijk), Ceramica Dolomite (Italië), Porcher (Frankrijk) en Vidima (Oost-Europa).

Alle kwaliteitsproducten voldoen aan de strengste eisen, waarbij ook voortdurend gestreefd wordt naar optimale ecologische prestaties. Ideal Standard opereert wereldwijd. Ook de merken Venlo en Jado vallen onder de groep.

Het bedrijf is vertegenwoordigd in meer dan 20 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika en heeft 20 Europese productievestigingen om kwaliteitsproducten te bieden die aan de strengste eisen voldoen.

Goede prijzen en garantie van Ideal Standard

Ideal Standard is een internationaal actief merk dat design sanitair biedt tegen competitieve prijzen. Het badkamermerk is gespecialiseerd in totaaloplossingen voor uw badkamer: Ideal Standard levert wastafels, baden, douches, bidets en urinoirs, maar ook alles voor de afwerking van badkamers. Van kranen en badkamermeubilair tot spiegels en zeepdispensers.

IDEAL STANDARD onderstreept de kwaliteit van haar producten met uitstekende garantievoorwaarden. De garantie houdt in:

  • Algemeen: 5 jaar onderdelengarantie.
  • Nimbus Kranen-series: 10 jaar onderdelengarantie
  • Alleen in het eerste jaar worden geen arbeidsloon en voorrijkosten in rekening gebracht.

Innovatieve design badkranen

De geschiedenis van het bedrijf begon 135 jaar geleden in de Verenigde Staten in een kleine fabriek die opgericht werd door 2 Ierse immigranten. Er werden wc's en wastafels in gietijzer gemaakt.

Ideal Standard heeft altijd veel belang aan innovatie gehecht.

Zo heeft het bedrijf in 1970 de keramische cartouche uitgevonden die nu een fundamenteel onderdeel bij de productie van kranen geworden is.

Ideal Standard wil het favoriete badkamermerk van privéklanten en professionals worden, door echte innovaties en designoplossingen tegen competitieve prijzen aan te bieden.

Het bedrijf voert een milieubeleid waarbij alle afdelingen voldoen aan de nationale en regionale wetten en voorschriften.

Ideal Standard streeft ernaar vervuiling te voorkomen en voortdurend de ecologische prestaties te verbeteren voor een duurzame bescherming van het milieu.

Contact voor Ideal Standard badkranen

Wilt u meer informatie over een Ideal Standard kraan? Neem dan contact met ons op via +31(0)30 - 238 4007 of info@badkamer-centrum.nl Wij helpen u graag verder!