U bevindt zich hier:

Badkranen

Een zee van keus..

Wij hebben ruim assortiment in badkranen. Zowel inbouw, badrand als opbouw kraan. Wij leveren bijna elke soort merk badkraan zoals; Hansgrohe, Dornbracht, Grohe, Hotbath kranen, Vola, Bonomi, Ideal Standard, Axor, Frattini, Treemme, Bruynzeel kranen en nog veel meer..

Onze prijzen zijn tegen zeer strakke en betaalbare prijzen. Onze badkamerspecialist kan u goed adviseren  welke type het beste past bij u bad en badkamer. Op sommige kranen hebben wij tot 15 jaar garantie. keuken-Centrum biedt service-gerichte advies en dat zorgt voor resultaat. Er zijn voldoende specialisten aanwezig die meer dan genoeg kennis hebben om u advies op maat te kunnen aanbieden. 

Dus bent u op zoek naar badkranen voor uw badkamer? Dan moet u Badkamer-Centrum hebben!

Zoals u al heeft gezien heeft Badkamer-Centrum een grote aanbod aan badkranen. Verschillende soorten merken, kleuren en maten. Desgewenst kunnen wij ook maatwerk kranen leveren van messing. In gewenste kleur en afmeting. Dit heeft natuurlijke een andere levertijd en prijskaartje. Uiteraard kunnen wij klanten alles aanbieden op het gebied van sanitair en baden. 

Wilt u weten hoe u uw badkamer kan inrichten en welke producten voor u het beste zijn? Kom langs bij onze showroom om een beeld te creëren van wat wij zo al te bieden hebben of neem contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per mail te bereiken. Wij zijn u graag van dienst vanaf 09:00 elke dag. Met donderdag als koopavond waar op wij geopend zijn tot 21:00 en zaterdag tot 17:00. Al onze specialisten zijn aanwezig in de showroom dus u kunt altijd terecht bij hun voor informatie en/of advies over onze producten en diensten. Het is ook mogelijk om een aparte afspraak in te plannen voor het geval u een bepaald product of dienst op het oog hebt.