U bevindt zich hier:

Hansgrohe

Hansgrohe is een van de oudste kranen merken die er bestaan opgericht door Hans Grohe. Duits kranen merk met zeerhoogwaardige kwaliteit. Sterk innovatief in ontwerp van kranen werkt met zeer wereldwijd bekende ontwerpers. Kranen bestaan uit de volgende merken als Hansgrohe, Axor, Pharo en Pontos. Hansgrohe is wereldwijd goed vertegenwoordigd.

Badkamer centrum heeft diverse verschillende opstellingen in zijn showroom van Hansgrohe opgesteld. Van stortdouches tot aan keukenkraan alles is te bezichtigen. Wij zijn een exclusief dealer van Hansgrohe. We kunnen u daarin goed informeren en adviseren. Hansgrohe beschikt wastafelkranen, fonteinkranen, douchekranen, badkranen, bidetkranen en keukenkranen

Bekende Series van kranen;

  • Metris,
  • Focus,
  • Talis,
  • PuraVida
  • Axor Starck
  • Axor Starck X
  • Axor Citterio
  • Axor Massaud
  • Axor Montreux
  • Pharo Skyline en Sideway

 

Badkamer-centrum.nl kan tegen zeer strakke prijzen de Hansgrohe producten leveren. Komt u een langs voor een uitgebreid offerte van uw badkamer met Hansgrohe producten. Tenslotte moet de style van de kranen bij uw badkamer passen.
 

Welkom op de pagina van Badkamer-centrum. Wij zijn specialist in het leveren van complete badkamers. Wij leveren alle benodigde producten voor uw badkamer zoals: badkranen, inloopdouches, douchewanden, douchecabines, stoomcabines, sauna’s, douchekranen, douchegoten, ligbaden, hoekbaden, whirlpool systeembaden, regendouches, tegels, natuurstenen, badmeubelen, designradiatoren en accessoires. Wij werken nauw samen met erkende badkamerinstallateurs die op een professionele wijze uw badkamer geheel naar uw wens kan vervaardigen. In onze showroom van ruim 1.000 M² staan 24 complete badkamers opgesteld. In klassieke, trendy of moderne opstelling.

 

Daarnaast hebben wij diverse losse opstellingen van inloopdouches, douchecabines, douchekranen, kranen, badmeubelen, baden, toiletten, stoomcabines en infrarood cabines. Tevens kunt u in onze showroom drie actief werkende systeembaden bezichtigen. Onder andere de meest luxueuze ultimate fitness en whisper systemen van Villeroy & Boch. Wij kunnen ook maatwerk producten leveren voor uw badkamer; geheel afgestemd op uw eisen, wensen én budget. Ook voor renovatie van uw badkamer bent u bij badkamer-centrum aan het juiste adres. Onze merken assortiment bestaat uit: Dornbracht, Hansgrohe, Alke, Hüppe, Axor, Luca sanitair, Rifra, Primabad, Villeroy & boch, Instamat, Pressalit, Venis tegels, Bruynzeel sanitair, Floor and furniture (F&F) en nog veel meer...


Hansgrohe

De internationale onderneming staat met haar merken Hansgrohe, Axor, Pharo en Pontos wereldwijd voor hoogwaardige en design-georiënteerde producten, voor toekomstgerichte badkamerconcepten en milieuvriendelijke sanitairtechnologieën. Het succesrecept: innovatie vanuit traditie in combinatie met duurzaam ondernemingsbeleid – en natuurlijk met veel passie voor het element water.  

Bent u opzoek naar een badkamer zaak in Utrecht voor de beste installatie van een nieuwe badkamer? Voor de beste adviezen komt u naar Badkamer-centrum. Ook voor andere vragen zijn onze specialisten er om u zover mogelijk te helpen. Zij zijn erg klantvriendelijk en helpen u dan ook graag. Heeft u interesse in een hansgrohe of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op of maak een afspraak.