Hotbath kranen

Hotbath is een Italiaanse style van badkamerkranen van zeer hogekwaliteit. Net als elke bekende kraanmerk beschikken zij ook over klassiek, moderne, design en style badkamerkranen. In rvs en chroom kleuren leverbaar. Uitstekende goed combinatie lijnen van wastafelkraan, douchekraan, badkraan en fonteinkraan. 5 jaar garantie na factuurdatum.

Bekende series:

  • Buddy,
  • Laddy,
  • Bloke,
  • Chap,
  • Dude,
  • Mate,
  • Pal.

Goedkoopste leverancier van Hotbath!!

Badkamer-centrum.nl is een speciale dealer van Hotbath kranen. Wij zijn de meeste goedkoopste leverancier van de merk Hotbath. Aarzelt u niet om een offerte te vragen en evenlangs te komen om u te laten informeren over de kwaliteit en style welke bij u badkamer past.  

Hotbath kranen


Hotbath

Hotbat is een onderneming uit Nederland en heeft een klein internationaal team die per persoon een specialisatie heeft op de gebieden van kraabproductie, kraanontwerp, kraantechnologie en merketing.

Hotbath heeft als doelstelling zelf een hoogwaardig programma met kwaliteit te ontwikkelen, Specifiek daarop aan te scherpen op de preciese vraag van de markt en deze te laten produceren.

Hotbath en kranen

Hotbath heeft in zijn assortiment van kranen: badrandkranen, in- en opbouw badmengkranen, opbouwkranen, thermostaatkranen en fonteinkranen. Naast kranen hebben ze in hun assortiment ook nog: hoofddouches, handdouches, inbouwdouches en diverse accesoires en componenten.

Omdat Hotbath er heilig van overtuigd is dat in Italië de beste specialisten zijn te vinden, vindt de productie van Hotbath uit kwaliteitsoverwegingen daar dan ook plaats. Hotbath heeft een netwerk van allemaal produceten, deze produceten behoren dan ook tot de allerbeste, reeds lange gevestigde fabrikanten en gerenommeerde op het gebied van, verchromen, fijnmetaal bewerking, assemblage, thermosttat technologie, douchesystemen en testen.

Vanwege de hoge duurzaamheid van de producenten zijn de producten van Hotbath gegarandeerd tot wel 5 jaar lang. Daarbij komt ook dat alle componenten of onderdelen leverbaar blijven voor minimaal 10 jaar na de beëindiging van de serie.