Moderne badkamers

Tijdloos!
De dag van vandaag is er voor starters en/of full-time werkende paren geen tijd en ruimte gespaard om te kunnen baden, de tijd van compact en modern is aangebroken. Hiervan zijn wij als Badkamer-centrum ervan op de hoogte. Als u aan moderne badkamers denkt, denkt u aan een tijdloos inloopdouche. Deze zijn beschikbaar in alle verschillende maten en vormen leveren, ook hebben wij ronde vormen van inloopdouches. Met een moderne badkamer wordt genieten een zorgeloos genot. Greeploze badmeubels met gelakte afwerking en design waar de wasbak in verschillende modellen beschikbaar is, zijn niet weg te denken. Strakke belijningen met trendy details zijn uitmuntend.
De kwaliteit van de producten in uw moderne badkamer zal zonder technische tierelantijnen bereikt worden. De harmonie tussen de producten en materialen zullen eveneens verantwoording waarborgen. Badkamer-centrum werkt met verschillende monteurs, hierbij is het van uitermate belangrijk dat de installatie van uw design badkamer volledig gewaarborgd blijft.

Gemak en comfort!

Bij Badkamer-centrum hebben wij veel moderne badkamer opstellingen. Bij deze opstellingen heersen strakke lijnen en vormen in combinatie met de kleurstellingen. De sfeer van uw moderne badkamer wordt aan de hand van dezen bepaald. Met het uitbrengen van onze advies laten wij de laatste trends meewegen. Aan de hand van deze, moet u wel dagelijks van gemak als comfort voorzien zijn.
Er wordt altijd erbij besproken dat u rekening moet houden met botsende kleurinstellingen, te denken aan zwart met geel. Met een moderne badkamer wordt er geen luxe bespaard!
Met een hoogwaardige moderne badkamer spreekt het voor zich dat dat er geen leidingen te zien zijn, hierbij te denken aan ingebouwde geborstelde kranen.


Moderne showroom

U bent van harte welkom in onze showroom om de meest hoogwaardige design als de trendy exclusieve producten van elkaar te onderscheiden . Met deze kunt u zich een trendy badkamer laten ontwerpen wat naar wens te realiseren is.