Nostalgische badkamer

Badkamer-centrum is een specialist in het leveren van kwaliteit en service met uitstekende producten die dat laten blijken. Badkamer-centrum is gespecialiseerd in alle soorten badkamer soorten en badkamer accessoires die bij een badkamer komen kijken. Hier geven wij meer uitleg over een nostalgische badkamer. Wilt u nostalgische details in uw woning laten verwerken? dan bent u bij de Badkamer-centrum aan het goede adres. Klassieke details, daar hoort natuurlijk botticino marmer bij, ook dat vind u bij de Badkamer-centrum. Met onze jarenlange ervaring met natuursteen en badkamer inrichtingen denken wij met u mee over de details van uw klassieke badkamer. Bij een klassieke badkamer zijn de belangrijkste details voornamelijk uw bad, badmeubel, kranen en de tegels.

Een vrijstaand keramieke bad met gouden badpoten, bijbehorend stuk vrijstaand badkraan die voor nostalgie staat. Badkamer meubelen, die de klassieke gevoel roepen maar ook de oude engels thema met zich meedragen zijn onvervangbaar. Tenslotte is dit een punt waar een stukje geschiedenis opgeroepen wordt.

De klassieke kranen uit hetzelfde nostalgische segment zijn ook uitgebreidt opgenomen in onze assortiment, Het belangrijkste detail van de klassieke badkamer. Tegels is diverse formaten en dikte’s zijn opgesteld en tentoon gesteld in onze showroom te Utrecht. Portugees of spaans, marmer of graniet, diverse motieven zijn beschikbaar in bijna alle kleuren. Let wel op dat deze wel klassieke kleuren moeten inhouden zoals wit, creme en of bruin.

Bent u opzoek naar een badkamer zaak in Utrecht voor de beste installatie van een nieuwe badkamer? Voor de beste adviezen komt u naar Badkamer-centrum. Ook voor andere vragen zijn onze specialisten er om u zover mogelijk te helpen. Zij zijn erg klantvriendelijk en helpen u dan ook graag. Heeft u interesse in een nostalgische badkamer of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak.