Toiletten Overlay header Toiletten

U bevindt zich hier:

Toiletten

Alle A-merk toiletten tegen bodemprijzen

Badkamer-centrum biedt een breed assortiment aan toiletten, zoals wandclosets, duoblocclosets en wc douches.

Wij leveren alle A merken closet merken tegen de goedkoopste prijs. In onze showroom kunt u Duravit SensoWash werkend zien. Ook hebben wij leuke actie'smet inbouwreservoir van Geberit UP 320!

Veel soorten toiletten

Ook al is een sanitair niet het eerste waar men bij stil staat, toch maak je er elke dag gebruik van. Een goed sanitair is daarom een belangrijke aankoop. Wij helpen je graag mee bij het vinden van het juiste sanitair. Kom langs in één van onze winkels en ervaar zelf het verschil van ons sanitair.

De gemiddelde Nederlander zit ongeveer 50 minuten per week op het toilet. Dat is zo’n 43 uur per jaar! Comfort en functionaliteit zijn dus gewenst. Tevens gebruikt het toilet 30% van uw totale waterconsumptie binnenshuis. U kunt dus veel besparen met een duurzaam toilet! Wat is nu het perfecte toilet? Welk toilet kunt u het beste kopen? Badkamer-Centrum helpt u bij de keuze van het juiste toilet.

We hebben er één of twee, soms zelfs wel drie in huis. En we gebruiken hem over het algemeen meerdere keren per dag. Dus is een stevig en comfortabel toilet essentieel. Badkamer-Centrum weet hoe belangrijk kwalitatief goed sanitair is en verkoopt daarom alleen de allerbeste merken toiletten en toebehoren. Want alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. Staand- of zwevend toilet, voor het gemak ga je naar Badkamer-Centrum.

Is jouw kleinste kamertje toe aan een grondige renovatie of ga je beginnen aan de badkamer? Wil je een modern wandcloset met inbouwreservoir? Of wordt je verbouwing wat minder rigoureus en kies je voor een duoblok wc-pot met reservoir? En heb je al nagedacht over de stijl van jouw toilet? Want zelfs in closetpotten heb je natuurlijk de keuze. Of je nu kiest voor een moderne toiletpot met hoekige vormen in de uitvoering, of een lekker klassiek toiletpotje prefereert; bij Badkamer-Centrum vind je de wc in jouw stijl.

Niet elk toilet is hetzelfde! Van high-tech toiletten, zoals de zogenaamde douchetoiletten tot aan de standaard modellen: er zijn vele soorten toiletten met verschillende vormen en werkwijzen. Hier vind je praktische info en tips over diverse soorten wc's, het plaatsen van een toilet en over het besparen van water!

Welk type toilet past bij jou?

Toiletten zijn verkrijgbaar in diverse modellen: diepspoelmodellen en vlakspoelmodellen. Bij een toilet met vlakspoel blijft ‘de boodschap’ liggen. Nadeel kan zijn dat er sporen achter blijven en dat geuren snel verspreid worden. Een toilet met diepspoel zorgt dat de boodschap meteen ‘verwerkt’ wordt. Echter kan water dat omhoog komt een onaangenaam gevoel geven.

Verder kunnen toiletten als volgt onderverdeeld worden:

Wand-wc

Bij montage op aan de muur is een wand toilet een ideaal alternatief. Een wand-wc kan heel eenvoudig rondom worden gereinigd. Daarnaast is de montage van een wand-wc zo gepiept aangezien dit type toilet een horizontale afvoer heeft (PK-aansluiting). Wandclosets hangen, zoals de naam al doet vermoeden, aan de wand. U kunt vaak zelf kiezen op welke hoogte u het toilet hangt. Bij een wandcloset is een inbouwreservoir een vereiste.

Staande WC

Een staand toilet kun je moeilijker rondom schoonmaken. Daarom wordt de montage van een staand toilet alleen aanbevolen als je een oud staand toilet met verticale afvoer vervangt. Er zijn natuurlijk ook verschillende staande varianten die desondanks een horizontale afvoer hebben. Staande toiletten hebben wel een extra reservoir nodig, maar zijn vaak voordeliger in de aanschaf.

Diepspoeltoilet

Diepspoeltoiletten minimaliseren geurtjes en zijn discreter en schoner, aangezien alles rechtstreeks in het water van de sifonbocht wordt opgevangen.

Vlakspoeltoilet

Vlakspoeltoiletten zie je steeds minder, omdat deze moeilijker schoon kunnen worden gehouden. Hierbij blijft de ontlasting namelijk op het platform liggen voordat het wordt weggespoeld. Uiteraard zijn dit soort toiletten beter om, vanwege gezondheidsredenen, de stoelgang te controleren.

Duoblok toiletten

Duoblok toiletten hebben een reservoir dat vast zit aan de toiletpot. Het is dus een geheel en u heeft geen extra reservoir meer nodig. Duoblok toiletten zijn vaak volledig keramisch. De standaard hoogte van een duoblok toilet is 40 centimeter.

Urinoir

Installeer een urinoir speciaal voor de mannen thuis. Geen spetters meer op de wc-bril. Zo bewaar je de vrede in huis.

Innovatie: het douchetoilet

De meest pure vorm van lichaamshygiëne! Met een douchetoilet haal je het ultieme toiletcomfort in huis! Een douchetoilet zorgt voor een gezond, natuurlijk en weldadig gevoel van frisheid. Een baanbrekende innovatie voor een nieuwe manier van lichaamsverzorging.

Een druk op de knop van de afstandsbediening en je geniet niet alleen van een zachte en grondige reiniging met water, maar ook van brilverwarming, een geurafzuiging en een heteluchtföhn die vriendelijk is voor je huid.

Compact, standaard of verlengd?

Er zijn drie globale toiletdieptes: compact, standaard en verlengd.

Heeft u weinig ruimte voor het toilet, dan is een compact toilet waarschijnlijk een goede keuze. De toiletdiepte is minder groot dan een standaard toilet, waardoor u ruimte bespaart.

Heeft u iets meer ruimte, dan kunt u misschien beter gaan voor een standaard toilet. Door het grotere oppervlak valt het meer op in uw badkamer en kunt u er een universele toiletzitting op kwijt.

Het verlengde toilet is afgestemd op de fysieke mogelijkheden van minder valide mensen. Wilt u graag een toegankelijk en onderhoudsvriendelijk toilet, dan kunt u het beste voor het verlengde model kiezen.

Toilet toebehoren bij Badkamer-Centrum

Toiletten zijn vaak voorzien van een wit-tint, maar toiletzittingen en toilet-acccessoires zijn er in vele vormen en kleuren. Houdt u van een persoonlijk tintje, of houdt u liever van een algemene look. Houdt u van strak en modern of wat klassieker?

Geef jouw toilet net dat laatste beetje extra! Een bijpassend deksel en bijpassende toebehoren maken de uitrusting van het toilet compleet.

Bij ons vind je toiletten en inbouwreservoirs van onder andere de bekende merken. We zorgen ervoor dat we altijd het juiste toilet voor je hebben, wat je budget ook is. Maar dat niet alleen, om jouw toilet helemaal af en mooi te maken, heb je meer nodig dan een toiletpot en een goed reservoir. Wat dacht je van een niet-schuivende en comfortabele toiletbril? Je hebt bij ons een enorme keuze aan toiletzittingen in heel veel verschillende stijlen. Daarnaast kun je het toilet natuurlijk mooi af maken met een toiletfonteintje om je handen te wassen na het toiletbezoek.

Toilet kopen bij Badkamer-Centrum

Neem direct contact op met Badkamer-Centrum via (0)30 - 238 4007 of info@badkamer-centrum.nl. En voel je zeker vrij om onze showroom te bezoeken!

* * *

* = Verplicht veld