Wastafels Overlay header Wastafels

U bevindt zich hier:

Wastafels

Breed assortiment in wastafels zoals in materialen staal, quartz, graniet, hardsteen, travertin, marmer, keramiek, solidsurface, corian, giet marmer, glas betonsteen. Wij kunnen ook zorgen voor maatwerk wastafels!

Wij leveren wastafels ook in combinatie met een onderblad, onderkast, ophangbeugels staande onderkasten, rvs poten. Maatwerk natuursteen wastafels is bij ons verkijgbaar.

Merken in assortiment:

 • Bette wastafels,
 • Duravit wastafels
 • Giquadro wastafels
 • Villeroy & Boch wastafels
 • Sphinx wastafels
 • Natuursteen wastafels
 • Jered Design wastafels
 • Alape wastafels
 • Keramag wastafels
 • Burgbad wastafels
 • Ideal Standard
 • en nog veel meer

Wastafels: iedereen heeft ze nodig

Is het ’s ochtends topdrukte bij u in de badkamer? Of staat het hele gezin op andere tijden op? In de praktijk is de wastafel vaak het centrale punt van de badkamer. Hier worden tanden gepoetst, ogen opgemaakt en haren gestyled. Bijde keuze van een wastafel telt niet alleen het design. U wilt iets dat mooi is, en tegelijk makkelijk in het gebruiken onderhoud.

Of u nou een groot gezin heeft of alleen woont, één van de meest gebruikte onderdelen van uw badkamer is waarschijnlijk de wastafel. Tanden poetsen, haren stylen, scheren, dagcrème aanbrengen: we gebruiken de wastafel veelvuldig en op vele manieren. Badkamer-Centrum levert wastafels in uiteenlopende klassen, zowel in maat als in prijs. Naar wens aan te vullen met bijvoorbeeld een onderkast of een spiegel. En uiteraard mag een degelijkewastafelkraan niet ontbreken. Kijk snel of er ook iets voor u bij zit.

Een wastafel is een van de meest bepalende onderdelen van de badkamer. Vaak wordt de wastafel zo in het ontwerp opgenomen dat direct de wastafel en badkamerspiegel in het oog springen als je binnenkomt. De spiegel laat debadkamer immers groten lijken en is ook een van de meest gebruikte onderdelen in de badkamer.

Soorten wastafels

Een wastafel is een essentieel onderdeel voor iedere badkamer. U heeft volop keus! Kiest u voor een enkele of een dubbele wastafel? Een traditionele wastafel in wit of voor een gewaagd exemplaar in misschien wel zwart of met een motief. Voor elke badkamer is er wel een bijpassende wastafel te vinden bij Badkamer-Centrum.

Omdat de wastafel zo bepalend is voor de sfeer in de badkamer zijn er enorm veel modellen. Vierkante, rechthoekige en ronde wastafels, het is allemaal mogelijk. In een moderne badkamer komt bijvoorbeeld een vierkante of rechthoekige wastafel goed tot zijn recht. Daarnaast zijn er modellen die geschikt zijn voor inbouw en opbouw kranen.

Badkamerwastafels moeten praktisch zijn en passen bij jouw stijl, dus bieden wij je talloze mogelijkheden. Naast vrijstaande wastafels hebben wij er ook ontworpen die op wastafelkasten passen, waardoor je extra ruimte hebt. We hebben ook dubbele wastafels om de files 's morgen te verkorten. De wastafels kan je combineren met elk van onze badkamerkranen. Kom naar de winkel bij jou in de buurt om al onze wastafels te bekijken. Of bestel direct online in onze webwinkel. Wij bieden de oplossing voor alle denkbare wensen.

Ben je van plan om de wastafel op een blad te zetten? Kies dan voor een wastafel die aan de onderzijde gesneden is. Deze zijn te vinden bij meubelwastafels. Daarnaast kun je ook kiezen voor wastafels met een extra gladde laag. Iedere fabrikant heeft daar een eigen benaming voor. Het is een aanrader om dit te doen.

Wastafel kopen bij Badkamer-Centrum

Wij zijn de specialisten op het gebied van badkamers en alle inrichting die daarbij komt kijken. Neem contact op met Badkamer-Centrum via (0)30 - 238 4007 of info@badkamer-centrum.nl voor al uw vragen. Wilt u onze wastafels in levende lijve met elkaar vergelijken? Kom dan eens langs in onze showroom!