Ontwerp & Installatie Overlay header Ontwerp & Installatie

Badkamer ontwerp in 3D bij Badkamer-Centrum.nl

Wij beschikken over een zeer uitgebreide badkamer ontwerp programma. Badkamers ontwerpen in 3D vervangt de schetsen en zodoende kunnen we het u ook als een foto tonen. Met onze badkamer specialisten kunt u de gewenste sfeer en opstelling ontwerpen. In het ontwerp programma heeft u zo een reeel visualisatie over uw toekomstig badkamer. Tijdens het ontwerp maken wij gebruik van de werkelijke tegels, sanitair producten, badmeubels, douchewanden en uiteraard ook van de maatwerk producten. U bent voor een creatief design bij ons op het juiste adres. Na een vrijblijvend gesprek maken wij een 3D ontwerp voor u.

Saninet

Tijdens het gesprek na bezichtinging van onze site hebben jullie een bepaald idee over het ontwerp en hebben wij uw gedachte gelezen, selectie gemaakt van de desgewenste producten om vervolgens te beginnen met ontwerpen. Natuurlijk moet er hiervoor wel uiteraard een afspraak gemaakt worden om vervolgens alles rustig na te lopen. Wij maken ook afspraken na 18:00 uur voor degene die weinig tijd hebben door de weeks en/of in het weekenden. Hiermede kunnen wij met dit ontwerp programma uw droombadkamer creeren.

Kosteloze badkamer ontwerp!

Bij aanschaf van een badkamer betaalt u geen kosten voor het ontwerp. Advies en gesprek is altijd kosteloos. Daarom moet u voor advies en bezichtiging bij ons zijn. Wanneer er een overeenkomst tot koop is kunnen wij gratis in 3D uw badkamer ontwerpen. Maakt u maar een geheel kosteloos afspraak voor een vrijblijvend advies gesprek met een van onze badkamer specialisten!!!!

* * *

* = Verplicht veld