Cleopatra stoomcabine en whirlpoolbaden Overlay header Cleopatra stoomcabine en whirlpoolbaden

Cleopatra stoomcabine en whirlpoolbaden

Het is een luxe om te ontspannen

Cleopatra is de producent in Nederland hoge kwaliteit en luxe wellness producten. Cleopatra heeft een breedt assortiment welke bestaat uit whirlpools, baden, individuele stroomoplossingen, douchesystemen en stoom- en douchecabines. Alle producten van Cleopatra worden per stuk in eigen huis getsten op kwaliteit en hoe het wordt geproduceerd. Door de jaren lange ervaring die Cleopatra heeft en de passie zij hebben om deze te produceren vormen de juiste basis voor duurzaamheid en kwaliteit van zijn producten.

Cleopatra stoomcabine en whirlpoolbaden: om een goed idee te krijgen van hoe het assortiment van Cleopatra eruit ziet is een bezoekje in onze showroom in Lage Weide in Utrecht.

Badkamer-centrum beschikt over maar liefst 1000 m2 waarin een groot deel van ons assortiment staat.

Badkamer-centrum nodigt u dan ook graag uit om langs te komen om dus advies te geven over hun Modulair stoom concept, whirlpools, baden en stoom- en douchecabines.

Laat uzelf overtuigen en ontdek

Badkamer-centrum heeft de beste specialisten in huis die u altijd met plezier advies geven. U kunt natuurlijk ook zelf rustig rondlopen en uw ogen uitkijken aan onze uitgebreide assortiment.

* * *

* = Verplicht veld