Cleopatra Overlay header Cleopatra

Welkom op de website van Badkamer-centrum. Wij heten u van harte welkom op de pagina van de Cleopatra. Naast dit product hebben wij natuurlijk ook heel veel andere producten van merken zoals: Zehnder, Vasco, NovelliniArtelinea, Detremmerie, Elise, Rifra, FandF, INK, Giquadro, Bruynzeel, Villeroy & Boch  en nog veel meer... Deze pagina is vooral bestemd voor de algemene informatie van de Cleopatra. Wij hopen dat u aan het eind voldoende geïnformeerd zult zijn over de Cleopatra.

 

Cleopatra

De Cleopatra is een merk dat bestaat van 1966. Het is een Nederlandse producent die luxe producten voor stoomcabines, whirlpools, professionele stoombaden en baden. De kwaliteit is terug te vinden in het comfort van de producten die zij leveren. Ze worden in de meest luxe faciliteiten gebruikt zoals de 7-sterrenhotels van Dubai alle andere wellnes centra's in Nederland.

 

Wilt u meteen een afspraak maken? Dat kan via onze pagina! Nog niet uit over uw keus? Heeft u toevallig nog vragen en/of opmerkingen over de Cleopatra? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen! Wij zijn ook online via de e-mail te bereiken en telefonisch via +31(0)30 - 238 4007 van 09:00 uur 's ochtends tot en met 18:00 uur 's avonds van maandag tot en met vrijdag. Zaterdag zijn wij ook open van 09:00 uur 's ochtends tot en met 17:00 uur 's avonds en zondag zijn wij gesloten. U kunt natuurlijk altijd langskomen als u liever met één van onze medewerkers spreekt. Wij zijn gevestigd op het adres Zonnebaan 10 in Utrecht. Wij zien uw bezoek graag tegemoet!