Easy Drain Overlay header Easy Drain

U bevindt zich hier:

Welkom op de website van Badkamer-centrum. Wij heten u van harte welkom op de pagina van de Easy Drain. Naast dit product hebben wij natuurlijk ook heel veel andere producten van merken zoals: Zehnder, Vasco, NovelliniArtelinea, Detremmerie, Elise, Rifra, FandF, INK, Giquadro, Bruynzeel, Villeroy & Boch  en nog veel meer... Deze pagina is vooral bestemd voor de algemene informatie van de Easy Drain. Wij hopen dat u aan het eind voldoende geïnformeerd zult zijn over de Easy Drain.

 

Easy Drain

De Easy Drain is een sanitair merk dat al sinds 1928 zorgt voor praktische oplossingen met top kwaliteit. Easy Drain is vooral gespecialiseerd in afvoersystemen. Dit merk heeft veel producten op de markt gebracht in Nederland en Duitsland. Er worden veel testen uitgevoerd die ervoor zorgen dat de kwaliteit van deze producten echt gewaarborgd word. Easy Drain biedt: Kwaliteit Diversiteit Kwantiteit Dat blijkt uit hun producten die over de toonbank zijn gerold.

 

Wilt u meteen een afspraak maken? Dat kan via onze pagina! Nog niet uit over uw keus? Heeft u toevallig nog vragen en/of opmerkingen over de Easy Drain? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen! Wij zijn ook online via de e-mail te bereiken en telefonisch via +31(0)30 - 238 4007 van 09:00 uur 's ochtends tot en met 18:00 uur 's avonds van maandag tot en met vrijdag. Zaterdag zijn wij ook open van 09:00 uur 's ochtends tot en met 17:00 uur 's avonds en zondag zijn wij gesloten. U kunt natuurlijk altijd langskomen als u liever met één van onze medewerkers spreekt. Wij zijn gevestigd op het adres Zonnebaan 10 in Utrecht. Wij zien uw bezoek graag tegemoet!