Emco Overlay header Emco

U bevindt zich hier:

Welkom op de website van Badkamer-centrum. Wij heten u van harte welkom op de pagina van de Emco. Naast dit product hebben wij natuurlijk ook heel veel andere producten van merken zoals: Zehnder, Vasco, NovelliniArtelinea, Detremmerie, Elise, Rifra, FandF, INK, Giquadro, Bruynzeel, Villeroy & Boch  en nog veel meer... Deze pagina is vooral bestemd voor de algemene informatie van de Emco. Wij hopen dat u aan het eind voldoende geïnformeerd zult zijn over de Emco.

 

Emco

De Emco bestaat al sinds 1960 in Duitsland en zij leveren vooral badkamers en de accesoires die erbij hoort. Emco heeft hun naamsbekendheid gecreerd doormiddel van de doordachte constructie en de veelzijdigheid in de functies van hun producten. Emco heeft een breed assortiment. Emco zijn assortiment bestaat uit: Toiletten Douches badkuipen Spiegels lampen Verlichte spiegel Spiegelkasten Uiteraard hebben wij ook alle producten binnen in ons assortiment.

 

Wilt u meteen een afspraak maken? Dat kan via onze pagina! Nog niet uit over uw keus? Heeft u toevallig nog vragen en/of opmerkingen over de Emco? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen! Wij zijn ook online via de e-mail te bereiken en telefonisch via +31(0)30 - 238 4007 van 09:00 uur 's ochtends tot en met 18:00 uur 's avonds van maandag tot en met vrijdag. Zaterdag zijn wij ook open van 09:00 uur 's ochtends tot en met 17:00 uur 's avonds en zondag zijn wij gesloten. U kunt natuurlijk altijd langskomen als u liever met één van onze medewerkers spreekt. Wij zijn gevestigd op het adres Zonnebaan 10 in Utrecht. Wij zien uw bezoek graag tegemoet!