Geberit Overlay header Geberit

U bevindt zich hier:

Welkom op de website van Badkamer-centrum. Wij heten u van harte welkom op de pagina van de Geberit. Naast dit product hebben wij natuurlijk ook heel veel andere producten van merken zoals: Zehnder, Vasco, NovelliniArtelinea, Detremmerie, Elise, Rifra, FandF, INK, Giquadro, Bruynzeel, Villeroy & Boch  en nog veel meer... Deze pagina is vooral bestemd voor de algemene informatie van de Geberit. Wij hopen dat u aan het eind voldoende geïnformeerd zult zijn over de Geberit.

 

Geberit

Het merk Geberit bestaat al langer dan 140 jaar en zorgt tot op de dag van vandaag voor het aantal verkopen dat nodig is om hun titel te behouden van volwaardige speler in de badkamerbranche. Geberit heeft nieuwe producten in omloop. Het nieuwe aanbod bestaat uit: Omega inbouwreservoir en bedieningsplaten Wandafvoer voor douches Sanitairmodule Geberit Monolith Plus Bedieningsplaat Sigma70 Vloerstaande Geberit AquaClean Sela Ook de nieuwe producten hebben wij in ons assortiment.

 

Wilt u meteen een afspraak maken? Dat kan via onze pagina! Nog niet uit over uw keus? Heeft u toevallig nog vragen en/of opmerkingen over de Geberit? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen! Wij zijn ook online via de e-mail te bereiken en telefonisch via +31(0)30 - 238 4007 van 09:00 uur 's ochtends tot en met 18:00 uur 's avonds van maandag tot en met vrijdag. Zaterdag zijn wij ook open van 09:00 uur 's ochtends tot en met 17:00 uur 's avonds en zondag zijn wij gesloten. U kunt natuurlijk altijd langskomen als u liever met één van onze medewerkers spreekt. Wij zijn gevestigd op het adres Zonnebaan 10 in Utrecht. Wij zien uw bezoek graag tegemoet!