Geesa Overlay header Geesa

U bevindt zich hier:

Welkom op de website van Badkamer-centrum. Wij heten u van harte welkom op de pagina van de Geesa. Naast dit product hebben wij natuurlijk ook heel veel andere producten van merken zoals: Zehnder, Vasco, NovelliniArtelinea, Detremmerie, Elise, Rifra, FandF, INK, Giquadro, Bruynzeel, Villeroy & Boch  en nog veel meer... Deze pagina is vooral bestemd voor de algemene informatie van de Geesa. Wij hopen dat u aan het eind voldoende geïnformeerd zult zijn over de Geesa.

 

Geesa

De Geesa is een merk dat voor design staat. Het merk bestaat al een aantal jaar en is daarom dus ook een volwaardige speler in deze branche. Geesa gaat altijd 100% voor alles wat in hun assortiment ontwikkeld word. Het is een merk waar weinig informatie over te vinden is maar wat wel bekend is dat zij in meer dan 65 landen werkzaam zijn.

 

Wilt u meteen een afspraak maken? Dat kan via onze pagina! Nog niet uit over uw keus? Heeft u toevallig nog vragen en/of opmerkingen over de Geesa? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen! Wij zijn ook online via de e-mail te bereiken en telefonisch via +31(0)30 - 238 4007 van 09:00 uur 's ochtends tot en met 18:00 uur 's avonds van maandag tot en met vrijdag. Zaterdag zijn wij ook open van 09:00 uur 's ochtends tot en met 17:00 uur 's avonds en zondag zijn wij gesloten. U kunt natuurlijk altijd langskomen als u liever met één van onze medewerkers spreekt. Wij zijn gevestigd op het adres Zonnebaan 10 in Utrecht. Wij zien uw bezoek graag tegemoet!