Grohe Overlay header Grohe

U bevindt zich hier:

Welkom op de website van Badkamer-centrum. Wij heten u van harte welkom op de pagina van de Grohe. Naast dit product hebben wij natuurlijk ook heel veel andere producten van merken zoals: Zehnder, Vasco, NovelliniArtelinea, Detremmerie, Elise, Rifra, FandF, INK, Giquadro, Bruynzeel, Villeroy & Boch  en nog veel meer... Deze pagina is vooral bestemd voor de algemene informatie van de Grohe. Wij hopen dat u aan het eind voldoende geïnformeerd zult zijn over de Grohe.

 

Grohe

 

Grohe is de martkleider als het gaat om de sanitairbranche, zij hebben de meeste producten. Denk daarbij maar aan: Kranen Thermostaatkranen Douchesystemen Installatiesystemen Natuurlijk zijn alle soorten bij ons te verrijgen.

 

Wilt u meteen een afspraak maken? Dat kan via onze pagina! Nog niet uit over uw keus? Heeft u toevallig nog vragen en/of opmerkingen over de Grohe? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen! Wij zijn ook online via de e-mail te bereiken en telefonisch via +31(0)30 - 238 4007 van 09:00 uur 's ochtends tot en met 18:00 uur 's avonds van maandag tot en met vrijdag. Zaterdag zijn wij ook open van 09:00 uur 's ochtends tot en met 17:00 uur 's avonds en zondag zijn wij gesloten. U kunt natuurlijk altijd langskomen als u liever met één van onze medewerkers spreekt. Wij zijn gevestigd op het adres Zonnebaan 10 in Utrecht. Wij zien uw bezoek graag tegemoet!