Kaldewei Overlay header Kaldewei

U bevindt zich hier:

Kaldewei

Kaldewei is een van de koplopers in de badkamer- en sanitairwereld. Het assortiment Badgrepen van Kaldewei is compleet. Kaldewei Badgrepen koopt u uiteraard aantrekkelijk geprijsd bij Badkamer-centrum.nl.

Dit is hoe Kaldewei zich positioneerd in de badkamer markt: "Onze ambitie is, telkens nieuwe vragen te stellen, nieuwe gedachten op te werpen en deze verder te ontwikkelen. Alleen zo zijn wij in staat, innovatieve producten te realiseren – onze noviteiten zijn daarvan het sprekende bewijs. Excellent design is nooit alledaags. Maar wel voor elke dag bestemd. Daarom werken wij wereldwijd samen met gerenommeerde designontwerpers. En scheppen wij designiconen, die er niet alleen schitterend uitzien, maar daarnaast het leven een stukje verrijken."

Duurzaam


Duurzaamheid is voor Kaldewei een vanzelfsprekendheid. Voor zijn badproducten gebruikt dit merk uitsluitend natuurlijke materialen en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de milieu- en klimaatbescherming: de kwalitatieve hoogwaardigheid en blijvende esthetiek van kaldewei producten garanderen duurzaam badkamercomfort.

Merk het verschil


Het glasachtige oppervlak van Kaldewei email is bijzonder hard, en het is bijna onmogelijk om krassen te maken met in de badkamer gebruikelijk aanwezige producten. Kinderen kunnen ongehinderd spelen in bad, ook honden kunnen zonder enig bezwaar worden gewassen. Zelfs schuursponzen maken geen krassen op het glasharde oppervlak.

Gëmailleerde douchevloeren bieden een naadloze overgang tussen de badkamervloer en de douche. Hierdoor kan de douche gemakkelijk worden bereikt. Een gemak, dat niet in de laatste plaats door ouderen of mensen met een beperking hogelijk wordt gewaardeerd, omdat zij bevrijd zijn van lastige en vaak gevaarlijke randen. De extra anti-slip-mogelijkheden van Kaldewei zorgen nog voor extra veiligheid.

Wilt u meer informatie?


Badkamer-centrum biedt het volledige assortiment van Kaldewei douchebakken en Kadewei ligbaden. Alles aantrekkelijk geprijsd en een goede service. Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze van sanitair van Kaldewei? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder. U kunt ook onze showroom bezoeken om alle producten van dichtbij te bekijken.