Luca Sanitair Overlay header Luca Sanitair

Welkom op de pagina van Badkamer-Centrum. Wij zijn specialist in het leveren van complete badkamers. Wij leveren alle benodigde producten voor uw badkamer, zoals badkranen, inloopdouches, douchewanden, douchecabines, stoomcabines, sauna’s, douchekranen, douchegoten, ligbaden, hoekbaden, whirlpool systeembaden, regendouches, tegels, natuurstenen, badmeubelen, designradiatoren en accessoires. Wij werken nauw samen met erkende badkamerinstallateurs die op een professionele wijze uw badkamer geheel naar uw wens kan vervaardigen. In onze showroom van ruim 1.000 M² staan 24 complete badkamers opgesteld. In klassieke, trendy of moderne opstelling.

 

Daarnaast hebben wij diverse losse opstellingen van inloopdouches, douchecabines, douchekranen, kranen, badmeubelen, baden, toiletten, stoomcabines en infrarood cabines. Tevens kunt u in onze showroom drie actief werkende systeembaden bezichtigen. Onder andere de meest luxueuze ultimate fitness en whisper systemen van Villeroy & Boch. Wij kunnen ook maatwerk producten leveren voor uw badkamer; geheel afgestemd op uw eisen, wensen én budget. Ook voor renovatie van uw badkamer bent u bij badkamer-centrum aan het juiste adres. Onze merken assortiment bestaat uit: Dornbracht, Hansgrohe, Alke, Hüppe, Axor, Luca sanitair, Rifra, Primabad, Villeroy & boch, Instamat, Pressalit, Venis tegels, Bruynzeel sanitair, Floor and furniture (F&F) en nog veel meer...


Over de Luca Sanitair

Luca Sanitair is een bedrijf vernoemd naar Luc van den Berg. Hij kwam vroeger met het idee om het Italiaanse sanitair design te importen en werd een ogekend succes. De eerste producten vielen goed in de smaak bij Nederlanders en dat zorgde ervoor dat de import toenam. De tijd vloog en Luc besloot om zijn eigen groothandel te starten, die gericht was op producten uit Italië. Dit was het ontstaan van de Luca Sanitair.

Hij besloot zijn eigen producten te ontwerpen en deze op de markt te brengen. De 'puntjes werden op de i' gezet en langzamerhand groeidde het aanbod van producten. Er was toen meer keus voor elke klant, de één wilde keramisch sanitair en de ander inloopdouches, badmeubels of baden. Door de jaren heen is het bedrijf zo erg gegroeid, dat zij diverse producten hebben in het assortiment, waardoor zij een ruim aanbod hebben gecreërd.

"Luca Sanitair is perfect voor u als u inloopdouches, baden of andere badkamermeubels zoekt!"

Bent u opzoek naar een badkamer zaak in Utrecht voor de beste installaties van een nieuwe badkamer? Voor de beste adviezen komt u naar Badkamer-Centrum. Ook voor andere vragen zijn onze specialisten er om u zover mogelijk te helpen. Zij zijn erg klantvriendelijk en helpen u dan ook graag. Heeft u interesse in een Luca Sanitair of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bent u toe aan een nieuwe badkamermeubelen? Wellicht is Luca Sanitair wat voor u. Neem contact met ons op!