Magnum Overlay header Magnum

U bevindt zich hier:

Magnum

De Magnum Mat is een unieke vloerverwarmingsmat. Het systeem is ontwikkeld om over een bestaande tegelvloer of op een reeds aangebrachte afwerkvloer toch nog vloerverwarming te kunnen installeren. De mat is ca. 4 mm dun en kan in een lijmlaag meegenomen worden zonder dat slopen en uitfrezen nodig is. De mat komt vrijwel direct onder de oppervlakte te liggen. Dit verhoogt de opwarmsnelheid van de vloer wat het systeem tevens geschikt maakt voor ruimtes met een niet permanente bezettingsgraad zoals badkamers, hobbyruimtes, recreatie etc.

De beste van Magnum


De Magnum matten zijn al jarenlang de ideale vloerverwarmingoplossing in badkamers, keukens en die ruimtes waar slechts weinig vloer- opbouwhoogte beschikbaar is. De standaard maatvoeringen maken het mogelijk de matten in iedere afmeting en vorm te installeren. De breedte van de normale Magnum Mat (50 cm) kan in heel kleine ruimtes zoals een toilet soms echter voor wat ongemak tijdens de installatie zorgen. Speciaal voor deze situaties introduceert Magnum een nieuw product: de Magnum Mat Small. Deze extra smalle mat met een breedte van slechts 25 cm garandeert een eenvoudige installatie, zelfs in de allerkleinste ruimtes!

Installatie


De zelfklevende onderkant maakt de installatie nog gemakkelijker: de mat hecht automatisch aan de ondervloer. Het vermogen van 150 watt /m2 resulteert in een snelle opwarmtijd, zodat deze matten (net als alle Magnum matten) zeer geschikt zijn voor gebruik in ruimtes die niet continu in gebruik zijn, zoals bijvoorbeeld de badkamer of de toilet. Dankzij de zeer eenvoudig te programmeren hermostaat heeft de vloer op ieder gewenst moment de gewenste temperatuur. In combinatie met de digitale Intelligent Control inbouw klok- thermostaat van Magnum is het een heel eenvoudig te installeren, gebruiksvriendelijk systeem van de hoogste kwaliteit, dat zorgt voor warmte, comfort en een aangenaam woon-, leef- en werkklimaat tegen de laagste investerings- en verbruikskosten.

Control systeem


Magnum Remote Zone Control systeem is misschien nog wel het grootste nieuws van deze introductie. Dit systeem is in eigen huis ontworpen en biedt via PC, tablet of smartphone een zeer gebruiksvriendelijke aansturing van de verschillende zones. Het systeem bestaat uit thermostaten die in iedere ruimte kunnen worden gehangen en een controller die bij de verdeler wordt gemonteerd. De geavanceerde actuatoren krijgen via de controller een sein of ze open of dicht moeten naar gelang de temperatuurvraag.

Voor meer informatie, neem dan contact met ons op. Vraag een offerte aan om alle kosten inzichtlijk te maken.