Novellini Overlay header Novellini

U bevindt zich hier:

Novellini

Novellini is een italiaanse fabrikant met een kantoor in Almere en levert al jaren kwaliteit badkamerproducten voor de Nederlandse markt. Novellini staat bekend om het strakke design. Novellini Aurora badwanden en badklapwanden zijn eenvoudig te monteren. Door het u profiel op de muur te monteren is de badwand eenvoudig te stellen voor een perfecte aansluiting op uw bad.

Uniek en compleet


Kiezen voor Novellini betekent niet alleen kiezen voor een prachtig product maar het geeft u ook meteen de mogelijkheid om voor een compleet en uniek badkamerconcept te kiezen. Novellini begrijpt dat ieder mens een eigen smaak heeft en er ontzettend veel verschillende wensen zijn wanneer het om de inrichting van de badkamer draait. Daarom hebben zij ervoor gekozen om de vele verschillende soorten producten naar eigen wens met elkaar te kunnen combineren.

Zeer voordelig en kwalitatief goed no nonsens product met 5mm (gebogen) of 6mm glas. Novellini is in de badkamerwereld een grote leverancier van badwanden, badklapwanden, douchecabines, douchedeuren en inloopdouches.

De douchewanden en inloopdouches van Novellini kenmerken zich door een moderne stijl en hoogwaardige kwaliteit. Novellini werkt samen met vooraanstaande internationale designers, waarmee een collectie is ontwikkeld die exclusieve oplossingen biedt en qua design naadloos past binnen de modernste ruimtes.

Waarom Badkamer-centrum?


Bij Badkamer-centrum kunt u natuurlijk ook terecht wanneer u bent gevallen voor de prachtige en stijlvolle producten die Novellini u biedt. Het bedrijf dat al jaren een marktleider is wanneer het gaat om diverse benodigdheden voor uw badkamer is altijd bezig met vernieuwing en modernisering van de producten die geleverd kunnen worden.

Heeft u een prachtige douchewand gevonden maar heeft u ook nog andere producten nodig? Dan is er altijd een designradiator of douchebak die op stijlvolle manier kan worden gecombineerd met uw douchewand. Ditzelfde geldt natuurlijk voor alle andere producten van Novellini.

Meer informatie nodig?


Bent u benieuwd naar de look and feel van de Novellenini producten? Bekijk alle producten in onze showroom. Onze medewerkers begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw badkamer.

Wilt u meer informatie hebben over de Novellini producten of andere badkamerconcepten? Neem dan contact met ons op.