Primabad badmeubelen Overlay header Primabad badmeubelen

Primabad badmeubelen

Als Nederlandse fabrikant van MDF badkamermeubels in het lage, midden en hogere segment biedt Primabad een ruim assortiment badkamermeubels voor zowel kleine als grotere badkamers. Primabad badkamermeubels worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en voorzien van een onberispelijke afwerking.

In uw badkamer is een passend meubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit uitstralen. Dit alles en meer vindt u bij Primabad badkamermeubels. Primabad stelt hoge eisen aan haar badkamermeubels en staat voor kwaliteit, service en een lange levensduur. Dit alles tegen een redelijke prijs. Elk badkamermeubel uit het assortiment Primabad badkamermeubels en toiletmeubels heeft zijn eigen karakteristieke vormgeving en uitstraling.

Het meubelassortiment van Primabad bestaat uit kunststof fronten (folie en Melamine), een houtfineer badmeubel lijn en hooglans acryl. Voor de wastafels kunt u kiezen uit kunstmarmer, keramisch en zelfs Cerablad. Door nauwgezet de internationale ontwikkelingen op het gebied van badkamerinterieurs te volgen is het Primabad assortiment altijd actueel.

 

De modellijnenen van Primabad

Primabad badmeubel Castellini: een badmeubel met een raamwerk van massief beuken, gecombineerd met MDF beuken gefineerde delen. Castellini is in 7 bladvarianten en 5 breedtematen verkrijgbaar.

Primabad badmeubel Maxilijn: met het model Maxilijn heeft u voor een aantrekkelijke prijs een badmeubel dat aan de kwaliteitseisen voldoet die u van een Nederlands topmerk mag verwachten.


Primabad badmeubel Dialijn: het badmeubel Dialijn is met de afgeschuinde kanten prima te combineren met een 5 hoek douchecabine of een zeshoek ligbad. Met dit model is klassieke of modulaire planning mogelijk

Primabad badmeubel Dreamz: dit is het droommeubel voor uw badkamer. Strak en greeploos design, zowel met keramische- als gegoten wastafels verkrijgbaar

Primabad badmeubel Rondolijn: het tijdloze design is de basis voor het succes van dit badmeubel. Alle kleurcombinaties zijn mogelijk zonder extra kosten.

Primabad badmeubel Exclusive: het exclusive badmeubel is uitgevoerd in MDF hoogglans acryl. Het wastafelblad is een lust voor het oog en biedt een briljante oplossing voor de uit het zicht verwerkte afvoer.

Primabad verdiept zich al vele jaren in de wensen van de dagelijkse gebruikers van badkamers. De ontwikkeling staat bij Primabad op het hoogste niveau met inachtneming van bouwkundige mogelijkheden en het modieuze beeld wat bij iedere badkamer een eigen gezicht kent.

Primabad badkamermeubelen worden zonder uitzondering gekenmerkt door een hoge kwaliteitsstandaard die tot uitdrukking komt in de toepassing van uitsluitend hoogwaardige materialen, een onberispelijk afwerkingniveau èn een lange levensduur.

Primabad is synoniem voor een goed concept, groot assortiment, kwaliteit, service en garantie.

Wilt u dit bijzondere badkamermeubel merk van dichtbij bewonderen? Kon dan lnags bij onze showroom voor een uitgebreide voorlichting van één van onze medewerkers. Voor meer informatie, neem dan contact op. U kunt ook een offerte aanvragen.