Villeroy & Boch Overlay header Villeroy & Boch

Villeroy & Boch


Villeroy & Boch is een van ‘s werelds bekendste en oudste tegel en keramiek fabrikanten. Villeroy & Boch werd ruim 250 jaar geleden opgericht door de heer Nicolas Villeroy & de heer Jean- Francois Boch. 250 jaar ervaring, ontwikkeling en investering, dit is daarom ook terug te vinden in de producten van heden. Villeroy & Boch staat bekend om de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van wand en vloertegels.

Elke badkamer of toiletruimte, maar ook keuken geeft uitdrukking aan individualisme en levensgevoel met Villeroy & Boch. Daarnaast moet deze ruimte ook mooi en functioneel zijn. De tegels van Villeroy & Boch biedt daarvoor de optimale basis.

Barok-motief, mozaiektegels, warme donkere kleuren, frisse marmerlook creme tegels, met daar bijpassende diverse decorstrips. Geef uw badkamer een originele en persoonlijke uitstraling met de wandtegels van Villeroy & Boch.

Steeds wisselende collectie – altijd betoverend

Wat uw favoriete stijl ook is, bij Badkamer-centrum vindt u de passende Villeroy & Boch badkamerinrichting voor de realisatie van uw droombadkamer. Of ze nu strak, tijdloos elegant of romantisch zijn, de collecties van Villeroy & Boch zullen u onmiddellijk aanspreken.

Villeroy & Boch heeft ook Porcellanato tegels met Vilbostone. Deze tegels zijn zelfs toe te passen in openbare gebouwen, in massa gekleurd, vorstbestendig, bestand tegen chemicalien, kleur en lichtecht, uiterst geschikt voor vloerverwarming en deze Villeroy & Boch tegels zijn in diverse slipweerstanden en oppervlakte varianten te krijgen. Porcellanato tegels van Villeroy & Boch met Vibostoneplus worden voorzien een coating, waardoor de vuil- en vlekbestendigheid wordt verbeterd ten opzichte van andere tegels. Villeroy & Boch raadt hun klanten duidelijk af deze tegels met een impregnering te behandelen.


Past de Villeroy & Boch collectie bij uw droombadkamer? Maak nu een afspraak of kom langs bij onze showroom. Badkamer-centrum nodigt u hartelijk uit in onze showroom om u te laten voorlichten over de aantrekkelijke collecties die Villeroy & Boch biedt. Laat u inspireren door de veelzijdigheid en de duurzame schoonheid van Villeroy & Boch.