Zehnder Design Radiotoren Overlay header Zehnder Design Radiotoren

Zehnder Design Radiotoren


Zehnder Nederland is onderdeel van de Zwitserse Zehnder Group. Het is wereldwijd vertegenwoordigd en, met meer dan 100 jaar ervaring, Europees marktleider op het gebied van designradiatoren. Zehnder radiatoren met individueel design passen in elke ambiance. Ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie, voor in de woonkamer of de badkamer.

Zehnder Design radiotor is een badkamerradiator en bestaat uit platte staalpanelen die horizontaal op de collectoren aangebracht zijn. Dankzij de vele verschillende afmetingen en kleuren is er voor elke ruimte een geschikte radiator, of u nu een klassiek of modern model wilt.

Zehnder designradiatoren zijn verkrijgbaar in vele briljante kleuren en afwerkingen. Het programma is altijd bij de tijd en biedt op elke badkamerstijl een waardevolle aanvulling. Ook de Enso of de Nobis radiator biedt vormen die de retrolook ondersteunen, maar tegelijkertijd zijn Nobis en Enso radiatoren die ook in staat zijn om de meer moderne badkamers met hun stijlvolle rondingen te accentueren, zelfs in harde en sprekende kleuraccenten. De Fina sluit goed aan bij de moderne look waarbij de Noumea en de Roda met hun vierkante verschijning eveneens het hedendaagse badkamerontwerp completeren. De Janda past, net zoals de Toga en de Universal radiatoren, beter bij de tijdloze badkamervorm. Samenvattend is de conclusie eigenlijk dat met Zehnder designradiatoren individuele warmte kan worden vormgegeven en daarmee kan, passend is bij iedere ontwerpstijl, de badkamer of het interieur perfect worden ingericht.

De Zehnder design radiatoren bieden het volgende:

  • Veelzijdigheid bieden in gebruik
  • Makkelijk en snel te plaatsen door "Easyfix" Klassiek en elegant, dus het past overal bij
  • Reinigingsborstel inbegrepen voor het schoonhouden
  • Groot stralingsaandeel leverbaar met Zehnder Vario aansluitblok
  • Geschikt voor gebruik met waterpomp
  • Veel gebruiksmogelijkheden
  • Eenvoudige reiniging voorkomt vuilverspreiding
  • Gemakkelijk aan te passen bij verschillende bouwomstandigheden
  • Hoog warmtvermogen

Badkamer-centrum biedt een breed assortiment radiatoren: van standaard paneelradiatoren tot de nieuwste designradiatoren. Wij verkopen radiatoren van alle bekende merken tegen aantrekkelijke prijzen. In ons assortiment kunt u eenvoudig filteren op hoogte, lengte, type en wattage. Bekijk ons aanbod radiatoren van Zehnder en bestel eenvoudig online.

Zoekt u maatwerk oplossingen? Ook daar kent Zehnder talrijke mogelijkheden. Gehoekt of gebogen? Zehnder biedt letterlijk alle vormen, zonder grenzen. Onze designradiatoren zijn geschikt voor zowel CV als elektrisch.

Heeft u vragen over de Zhender design radioren? Onze deskundige medewerkers van Badkamer-centrum staan u graag te woord. Bel voor een afspraak of bekijk onze showroom.