Badkamer zaak

Badkamer-Centrum in Utrecht

Badkamer zaak Badkamer-Centrum.nl heeft een uitgebreide collectie aan, toiletten, badkamers, sanitair en badkamertegels. Wij hanteren eerlijke prijzen voor de hoogwaardige kwaliteit die wij leveren. Daarom nodigt Badkamer-Centum u van harte uit om eens langs te komen in onze showroom.

Naast de uitgebreide assortiment die badkamer-centrum levert, hebben wij voortdurend zeer interessante aanbieding voor de badkamer. Bijvoorbeeld: combineren wij bekende sanitair merken voor een scherpe badkamer aanbieding. In deze combinatie valt een ligbad, een inloopdouche, een meubel met wastafelkraan en douche- en badkranen. Zo kunnen wij u altijd wel ergens mee verrassen. En valt er bij elke stijl wel een bijpassende aanbieding.

Naast complete badkamers levert Badkamer-Centrum ook de badkamer meubels, kranen, baden, douches, badkamer fontijnen en design radiatoren. Vanwege de snelle service van Badkamer-centrum zijn de ontbrekende producten altijd snel binnen zodat uw droombadkamer erg snel gemonteerd kan worden.

De beste in Utrecht

Zelfs de duurste badkamers hebben de leukste aanbiedingen waardoor iedereen kans heeft om van de beste kwaliteit te proeven. Wij worden dan ook vaak door klanten "de verkoopspecialisten" genoemd.

Door de ruime ervaring die onze specialisten hebben kunnen wij u op elk vakkundig gebied de beste advies geven. Daarbij helpen wij u met het bedenken van de mooiste ontwerpen.

En dit allemaal is vrijblijvend.

Onze showroom heeft een erg ruime indeling waardoor elk product er op zijn eigen manier uitblinkt. Wij leveren badkamers die met de tijd mee gaan, klassieke badkamers en moderne badkamers zodat er voor iedere bewoner de juiste badkamer tussen zit. De badkamer merken die Badkamer-centrum levert zijn van: Villeroy en Boch, Sphinx, Sealskin, Bruynzeel, Grohe, Hansgrohe, Hotbath, Mastella, Giquadro wasbakken, Frattini kranen en Healthmate sauna.

Onze gespeciliseerde medewerkers

Bent u opzoek naar een badkamer zaak in Utrecht voor de beste installatie voor een nieuwe badkamer. Voor de beste specialistische adviezen komt u naar Badkamercentrum. Ook voor andere vragen zijn onze specialisten er om u zover mogelijk te helpen. Zij zijn erg klantvriendelijk en helpen u dan ook graag!