Cleopatra Stoomcabine

Staand of zittend, alleen of samen. Een Cleopatra Stoomcabine is dé manier om te ontspannen in de badkamer. Laat de weldaad van stoom over je heen komen en geniet. De Cleopatra Stoomcabine is een fantastische wellness ervaring, gewoon in uw badkamer.

 

Cleopatra Stoomcabine; hoogwaardige stoomcabine

Wanneer u naar een stoomcabine zoekt, komt u vaak die lelijke plastic bakken tegen. Stoomcabines die het design van uw badkamer teniet doen. Bij de Cleopatra stoomdouche (Deltaline) is dat anders.

De Cleopatra Stoomcabine past altijd perfect in het design van uw badkamer. De voordelen van de Cleopatra Stoomcabine:

  • Stoomelementen naadloos weggewerkt
  • Te combineren met een douche (stoomdouche)
  • Volledig betegeld met de tegel van uw badkamer
  •  Genieten zonder dat u de stoomelementen ziet

De Deltaline stoomcabine = comfort

Wanneer u werkelijk vorstelijk wilt zitten én genieten van een heerlijk stoombad, neem dan plaats in de ‘fauteuils’ van de Deltaline stoomcabine. Deze serie van 4 inbouwcabines zijn niet alleen ideaal voor stoom, maar zeker ook als douchecabine te gebruiken. De cabine wordt aan de buitenzijde afgewerkt zoals de rest van de badkamer, wat u ziet is een fraaie glasdeur passend in elke badkamer. Alle modellen zijn zowel stoombad als douche, compleet met één of twee comfortabele zitplaatsen.

Voordelen van een Deltaline stoomcabine

  • De Deltaline inbouw stoomcabines zijn volledig uitgevoerd in acryl. Acryl is hygiënisch en neemt snel de warmte van de ruimte aan. Zo gaat u niet op een koude fauteuil zitten
  • De zitjes in de Deltaline stoomcabine zijn zeer comfortabel
  • Omdat de ruimte afgesloten is blijft de badkamer droog en is de douche heerlijk warm
  •  De stoomtechniek wordt extern geplaatst zodat u meer ruimte overhoudt in de stoomcabine zelf

 

Types Cleopatra stoomcabine

Idaho 530

Met een luxe zitplaats, is de Idaho uitermate geschikt voor hoekinstallatie. De ‘afgesneden’ hoek verhoogt het design van uw badkamer. Let op! Uitgevoerd met één royale zitplaats die (gelijk aan de draairichting van de deur) links of rechts geleverd wordt.

Hawaii 550

Door vorm en afmetingen een bijzonder comfortabele en luxe ‘tweezitter’ die ruimtebesparend in een hoek kan worden geïnstalleerd. De doordachte vormgeving betekent een doorbraak in badcomfort die zelfs voor de kleinste badkamer grootse mogelijkheden opent.

Oregon 560

Wilt u uw bad vervangen door een stoom /douchecabine dan is de Oregon een optimale oplossing. Daar waar het bad staat, past prima de Oregon. De zitjes zijn gelijk aan die van de Hawaii.

Colorado Twin 570

De vorm van de cabine maakt zowel een hoek- als rechte opstelling mogelijk. De Colorado vraagt door de grotere cabineinhoud een hoger vermogen van de stoomunit, nl. 6 kW.

 

Goed voor uw gezondheid

De stoom uit de Cleopatra Stoomcabine versterkt uw immuunsysteem, houdt het lichaam gezond en reguleert de natuurlijke vochtbalans van de huid. Een stoomdouche is dus niet alleen heel comfortabel, het is ook nog eens goed voor uw gezondheid.

 

Geniet in uw (maatwerk) Cleopatra stoomcabine met opties naar keuze

Thuis stomen in een Cleopatra stoomcabine betekent een moment voor uzelf. Geniet in uw eigen Cleopatra stoomcabine, omgeven door de heerlijke warmte van stoom naar wens aangevuld met aromatherapie, chromotherapie, muziek of een massagedouche voor extra ontspanning.

Na gebruik van de Cleopatra stoomcabine voelt u zich relaxed en voldaan.

Daarnaast is een Cleopatra stoomcabine ook gewoon een overheerlijke, luxe douche voor dagelijks gebruik. U heeft de keuze uit vaste Cleopatra stoomcabine modellen in praktische afmetingen die u naar wens kunt uitbreiden met opties en accessoires, zoals automatische geurstofdosering, kleurverlichting en een dakdouche.

Daarnaast kan uw Cleopatra stoomcabine precies op maat voor u gemaakt worden. Met Modulair Stoom stelt u dan helemaal zelf uw ideale Cleopatra stoomcabine samen, bestaande uit losse componenten, zoals banken, vensters en maatwerk daken, afgestemd op uw ruimte en specifieke wensen.

Cleopatra stoomcabines bij badkamer-centrum.nl

Alle soorten Cleopatra stoomcabines tegen voordelige prijzen bij Badkamer-centrum.nl te verkijgen.

Cleopatra wellness producten worden in Nederland geproduceerd. Cleopatra heeft ook een kraanlijn: Pharo. Cleopatra is een dochteronderneming van Hansgrohe.

Kom eens langs in de showroom van Badkamer-Centrum in Utrecht!