Duravit

Duravit groeit steeds meer op internationaal vlak. Dit komt door de introductie van nieuwe producten en het investeren in moderne productietechnieken. Dit heeft ervoor gezorgd dat Duravit één van de grotere op de markt is. De focus ligt voornamelijk op het halen van de ecologische normen.

Neem contact op met Badkamer-Centrum voor een Duravit stoomcabine!

 

Ervaar de vele voordelen van een Duravit stoomcabine

De geschiedenis heeft al volop bewezen dat water een heilzame werking heeft. Stoom is een vorm van water en heeft daarom ook een weldadige uitwerking op ons lichaam. Ben je vaak vermoeid, heb je vaak last van een ochtendhumeur of heb je last van stress na een dag hard werken? Dan is een stoomcabine de ideale oplossing om helemaal tot rust te komen.

 

Gebruik Duravit stoomcabine

Door het gebruik van een stoomcabine kunnen diverse gezondheidsproblemen worden voorkomen of verholpen. De Romeinen gebruikten vroeger in hun badhuizen al stoom, ook in Arabische landen kent men de helende werking van stoomcabines of stoombaden.

Tegenwoordig hoef je niet meer naar een dure spa of kuuroord, met een stoomcabine kun je nu ook thuis genieten van de heerlijke uitwerking van stoom op je lichaam.

 

Werking Duravit stoomcabine

De stoom in een stoomcabine vermindert spanning en pijn in botten, spieren en gewrichten. Wij raden ouderen en mensen met een licht reumatische aandoeningen dan ook aan om een stoomcabine in hun badkamer te plaatsen. Daarnaast is het gebruik van een stoomcabine ook zeer goed voor je huid. De stoom reinigt de huid tot diep in de poriën en stimuleert de huid om nieuwe huidcellen aan te maken. Hierdoor wordt de huid soepeler en kun je problemen zoals cellulitis tegengaan.

Een ander bijkomend voordeel van de stoomcabine is verwijding van de bloedvaten, hierdoor vindt een betere doorbloeding plaats en krijgt het lichaam meer zuurstof. Hierdoor komen je luchtwegen weer vrij, daarom werkt een stoomcabine uitstekend tegen bijvoorbeeld verkoudheid, heesheid en hoesten.

Functionaliteit Duravit stoomcabine

Duravit St Trop Stoomcabine - het eenvoudige, maar effectieve karakter van het designidee weerspiegelt zich ook in de functionaliteit van het douche-interieur. Starck-armaturen inclusief een luxueuze hoofddouche zorgen voor een volwaardige douche voor dagelijks gebruik.

Een bedieningspaneel activeert de krachtige stoomdouche voor een bijzondere ontspanning. Eenmaal drukken en het klimaat stijgt al krachtig van 42 tot 50 graden bij 100% luchtvochtigheid. Het stoomgenot kan beginnen en duurt - vooraf ingesteld - 20 minuten.

Wat denk je van bijpassende verlichting: in het plafond bevindt zich een lichtstrook. Deze comfortdouche laat zich in iedere badkamer naadloos integreren doordat men kan kiezen uit de 27 meubelkleuren van alle Duravit-meubelseries.

Duravit stoomcabine bij Badkamer-Centrum

Kom stoom afblazen bij Badkamer-Centrum. Wie weet staat u straks thuis lekker te ontspannen onder uw eigen stoomdouche!

Bel voor een Duravit stoomcabine naar (0)30 - 238 4007.