Novellini stoomcabines

Novellini (stoom)cabines: wellness voor elk formaat badkamer

Steeds vaker zien we dat de badkamer naast modern design en functionaliteit meer en meer in het teken komt te staan van wellness en ontspanning. Novellini, toongevend fabrikant van o.a. douchewanden, inloopdouches, baden douchebakken en douchepanelen speelt met haar brede assortiment (stoom)cabines uitstekend in op deze ontwikkeling.

Met de (stoom)cabines van Novellini kunt u thuis genieten van bijvoorbeeld een ontspannen hydromassage, nekmassage, verticale massage, stoombehandeling, regendouche of waterval. Alles gecombineerd in een moderne, stijlvolle (stoom)cabine.

Bel naar Badkamer-Centrum of kom langs voor meer informatie over de Novellini stoomcabines.

 

Novellini stoomcabines

De stoomcabines van Novellini tillen wellness naar een hoger niveau.

Deze stoomcabines zijn ontworpen door de Italiaanse designer Marco Pellici. Ze zijn voorzien van vele technische hoogstandjes die zorgen voor het ultieme wellness-gevoel. Een mooi voorbeeld hiervan is de geïntegreerde LED-verlichting, zodat de verlichting kan worden aangepast aan uw stemming. Zo zorgen koele kleuren zoals groen en blauw voor een ontspannend en rustgevend gevoel, terwijl rode kleuren juist energie geven. Aan alle details is gedacht, van een bijpassend kunststof zitje, planchet en een geurdispenser voor aromatherapie, tot de mogelijkheid om uw favoriete muziek te luisteren.

De Eon stoomcabines zijn het toonbeeld van Italiaans design zonder in te boeten aan gebruiksgemak en comfort.

 

Collectie Novellini stoomcabines

De collectie (stoom)cabines van Novellini omvat zes series:

  • New Holiday
  • Tango
  • Glax
  • Confort
  • Ares
  • Nexis
  • EON


Novellini Nexis stoomcabine

Ontspannen in eigen huis met een weldadige regendouche of genieten van een heerlijke stoombehandeling. Het Italiaanse merk Novellini maakt het mogelijk met de serie Nexis; de perfecte (stoom-)douchecabine voor de luxe badkamer. Transparantie, design, betrouwbare kwaliteit en pure ontspanning zijn de kernwaarden van deze serie. De Novellini Nexis is leverbaar als 1-persoons (stoom)douchecabine of in de 2-persoonsuitvoering Nexis Dual. Door de diverse modellen en kleurkeuze bij de HPL-afwerking (wit, es, white oak of teak) is het mogelijk om de Nexis te customizen. Zo past hij zowel qua uitvoering als uitstraling uitstekend in ieder badkamerinterieur.

Novellini New Holiday stoomcabine

Met de Novellini New Holiday (stoom)cabine krijgt douchen een geheel nieuwe dimensie. Wellness in uw eigen badkamer ligt met deze moderne (stoom)cabine binnen handbereik.

De New Holiday is leverbaar als luxe douchecabine of stoomcabine met uitgebreide douche- en stoomfuncties. Hydromassage, handdouche, nekmassage, waterval, verticale massage, stoomunit met geurdispenser en regendouche; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De Touch Screen afstandsbediening zorgt voor optimaal comfort en gebruikersgemak.

Sterk pluspunt van de serie is verder dat hij in veel maten en uitvoeringen verkrijgbaar is. Zo zijn er halfronde, vierkante of rechthoekige modellen in diverse maatvoeringen en is er keuze in hoekinstap, draaideur, schuifdeur of een variant voor inbouw in een nis. Glaskeuze (transparant, aqua of esprit-motief) en de profielkleur (matchroom of wit) zijn de andere opties waarmee u de (stoom)cabine op uw wensen kunt afstemmen.

Novellini Glax 3: luxe douchecabine met stoomdouche

Wellness voor thuis

Standaard is de Novellini Glax 3 voorzien van thermostatische mengkraan, handdouche, opklapbaar zitje en planchet met keuze voor een uitvoering met of zonder afdekkap. Voor optimaal doucheplezier is de douchecabine daarnaast verkrijgbaar met verticale hydromassage en regendouche. De Glax 3 kan tevens worden geleverd als stoomcabine met een programmeerbaar stoombad, afstandsbediening met touch screen, radio, klok, alarm en geurdispenser. Ofwel een complete wellness-ervaring voor de badkamer thuis.

Nieuw van Novellini: EON stoomcabines

Elke serie bestaat uit een reeks modellen met verschillende keuzeopties en en variatiemogelijkheden. Kortom: Novellini biedt voor elk type badkamer en budget een passende oplossing.

Met de EON (stoom-)douchecabines van Novellini ervaart u het ultieme wellnessgevoel in uw eigen badkamer. Douchen in optima forma met regendouche en verticale hydromassage.

Heerlijk genieten van een verkwikkend stoombad terwijl u via de MP3-aansluiting uw eigen muziekje afspeelt en de dispenser een heerlijke geur verspreidt.

Novellini brengt het met de EON-collectie binnen handbereik. Het moderne design van de hand van ontwerper Marco Pellici is strak maar zeker niet sober te noemen. Hoogwaardig materiaalgebruik en beproefde technieken staan garant voor jarenlang optimaal douchecomfort.

Novellini levert de EON (stoom-)douchecabine in tal van uitvoeringen zodat er voor elke situatie een juiste douchecabine leverbaar is. De serie start met een fraai en solide basismodel met handdouche, thermostatische mengkraan en geïntegreerd planchet. Het transparante veiligheidsglas (6 mm) geeft een aangenaam gevoel van ruimte. De achterwanden kunnen naar keuze in wit of mat wit worden uitgevoerd en de profielen zijn leverbaar in wit, matchroom of chroom.

Novellini stoomcabines bij badkamer-centrum.nl

Het perfecte wellnessgevoel thuis beleven? Het kan! Koop uw Novellini stoomcabine bij Badkamer-Centrum.

Badkamer-Centrum

Zonnebaan 10
3542 EC Utrecht
(0)30 - 238 4007