Whirlpool baden, Systeem baden, Jacuzzi bij Badkamer-centrum.nl

Badkamer-centrum is gespecialiseerd in whirlpool/systeem baden, breed assortiment aanwezig in de showroom in Utrecht. Werkende systeembaden van Villeroy & Boch, Sealskin, Cleopatra, Riho, Balteco en nog veel meer aanwezig.

Maatwerk systeembaden leverbaar, uniek product van Villeroy en Boch als Quaryl bad met systmen als Ultimate Fitness, Just Relax, Combipool te bezichtigen. Naar wens kunnen wij u de juiste bad een systeem aanbieden, waardoor wij u wensen kunnen vervullen. Jets toepasbaar voor zij, rug, voet en onderbodem.  

 

Cleopatra Wellpool, Premiumline en Luxusline bij Badkamer-centrum.nl.

RIho Thermae baden Carmen, Lisette, Laura, Olivia, Claudia, Dafne, Dana en Lisa leverbaar

Projecten voor nieuwbouw en renovatie

Ook voor projecten in nieuwbouw en renovatie is Badkamer-centrum.nl een goede partij. Niet alleen hanteren wij interessante en bijzonder scherpe tarieven, ook de installatie is bij ons in goede handen. Projectafnemers kunnen bij ons inkopen tegen uitstekende projectcondities. Sanitair, tegels… ook de mogelijkheden voor projecten zijn ongekend.

Tot onze opdrachtgevers voor projecten in nieuwbouw en renovatie behoren overheidsinstellingen, hotels, architecten, ontwikkelaars, aannemers en bouwbedrijven. Wij hebben meegewerkt aan talloze projecten in de woningbouw, de nieuwbouw, complete woningprojecten en renovaties.

Van gedachten wisselen over uw project? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee. Wij kunnen de projecten zowel 2D als 3D uittekenen met onze professionele softwares als Saninet en Visoft.

Wij kunnen ook speciale brochures samenstellen voor iedere woning. In de brochure kunt u de producten separaat met uitleg en foto terug zien. Indien gewenst kan de brochure uitgebreid worden met keukens en tegels.

Wij kunnen welness projecten bedienen. Bij dit soort projecten komt het begrip van Wedi essentieel naar voren. Met de Wedi-plaat is alles mogelijk te vervaardigen binnen de welness.