3D Badkamer ontwerp

Plan hier uw afspraak

badkamer-online-ontwerpen-outletaoo

Badkamerontwerp in 3D bij Badkamer-Centrum

Wij beschikken over een zeer uitgebreide badkamer ontwerpprogramma. Badkamers ontwerpen in 3D vervangt de schetsen en zodoende kunnen we het u ook als een foto tonen. Met onze badkamer specialisten kunt u de gewenste sfeer creëren en opstellingen ontwerpen. In het ontwerpprogramma heeft u zo een reële visualisatie van uw toekomstige badkamer. Tijdens het ontwerpen maken wij gebruik van de werkelijke tegels, sanitair producten, badmeubels, douchewanden en uiteraard ook van de maatwerk producten. U bent voor een creatief design bij ons op het juiste adres. Na een vrijblijvend gesprek maken wij een 3D ontwerp voor u.

Saninet

Tijdens uw bezoek aan onze site en aan onze showroom heeft u een bepaald idee over uw wens. Met deze selectie van de desgewenste producten kunnen wij uw badkamer ontwerpen. Natuurlijk moet er hiervoor wel uiteraard een afspraak gemaakt worden om vervolgens alles rustig na te lopen. Wij maken ook afspraken na 18:00 uur voor degene die weinig tijd hebben doordeweeks en/of in het weekend. Hiermede kunnen wij met dit ontwerpprogramma uw droombadkamer creëren.

Kosteloos badkamerontwerp!

Badkamer uitzoeken, ontwerpen en realiseren kost veel tijd en inspanning. Wij kunnen u met uw badkamer keuze, ontwerpen en realiseren ontzorgen. Adviesgesprek voor aanschaf van uw badkamer is kosteloos. Indien u de complete badkamer bij ons aanschaft dan ontwerpen wij de badkamer in 3D kosteloos. Naar aanleiding van uw keuze en aanschaf van de badkamer kunnen wij u een scherpe prijs neerleggen voor de badkamer installatie. Wilt u ontzorg worden? Maakt u maar een geheel kosteloos afspraak voor een vrijblijvend advies gesprek met een van onze badkamer specialisten!!!!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Terug

Ergens al een offerte?

Wij leveren alle A-merken voor een betere prijs.

Laat ons je terugbellen. En wij bieden je telefonisch of per e-mail direct een betere prijs.