shop-koring-badkamer

Badkamer aanbiedingen

Badkamer-centrum.nl heeft voortdurend zeer interessante aanbiedingen voor de badkamer. Wij hebben in onze showroom steeds enkele voorbeeldideeën beschikbaar voor badkamers op basis van de lopende acties.

U kunt bij ons terecht voor een merk ligbad, douchewand, badmeubel, kraan of toiletopstelling. Alles van de beste kwaliteit maar tegen de goedkoopste totaalprijs! Met een op elkaar afstemde mix van verschillende sanitair merk producten creëren we een goedkope badkamer.

We combineren bekende sanitair merken voor een scherpe badkamer aanbieding. In deze combinatie valt een ligbad, een inloopdouche, een meubel met wastafelkraan en douche- en badkranen. Door slim in te kopen kunnen wij het voordeel aan u doorberekenen. En dat merkt u aan de prijs. Op zoek naar badkamer tegels of een combinatie van wand-, vloer- en mozaïektegels? Ook die kunnen we goedkoop aanbieden.

Periodiek voeren wij samen met onze leveranciers een actie. We stellen een moderne, klassieke en trendy badkameropstelling samen tegen een bijzonder scherpe prijs. Hierin worden verwarmingen, complete toiletten, badmeubelen, kranen, douches, baden en tegels bijeengevoegd voor een goedkope totaalprijs. Al vanaf € 2.500,00 kunt u bij ons terecht voor een complete badkamer.

Als bedrijf kunnen we grootschalig inkopen. Soms kiezen we ervoor bepaalde merken extra in te kopen. Het prijsvoordeel dat we met dit partnership verkrijgen, berekenen we aan u door. En dat merkt u aan de prijs! Ongeacht uw eisen, wensen en mogelijkheden, wij kunnen voor elk budget een badkamer op maat samenstellen. U bent van harte welkom in onze showroom voor een vanzelfsprekend vrijblijvend en gedegen advies.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
Terug

Ergens al een offerte?

Wij leveren alle A-merken voor een betere prijs.

Laat ons je terugbellen. En wij bieden je telefonisch of per e-mail direct een betere prijs.